Γερμανία

Κράτησε αποστάσεις ο Χένες για Λεβαντόφσκι

Αποστάσεις κράτησε ο Ούλι Χένες αναφορικά με τις δηλώσεις του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι για τη μεταγραφική πολιτική της Μπάγερν Μονάχου στο «Spiegel».

Αποστασιοποιήθηκε, σε σχέση με τον Καρλ-Χάιντς Ρουμενίγκε, ο πρόεδρος και παλιά δόξα της Μπάγερν Μονάχου, Ούλι Χένες, αναφορικά με τις επικριτικές δηλώσεις του επιθετικού των Βαυαρών, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

Ο διεθνής Πολωνός είχε ασκήσει έντονη κριτική για τη μεταγραφική πολιτική των πρωταθλητών Γερμανίας, μέσω συνέντευξης που είχε παραχωρήσει στο γερμανικό περιοδικό «Spiegel», πριν από λίγες μέρες, προκαλώντας αναταραχές στο εσωτερικό της ομάδας.

Τη «φωτιά» που προκάλεσαν οι δηλώσεις του «Λέβα» προσπάθησε να «σβήσει» ο ισχυρός άνδρας των Βαυαρών, παίρνοντας αποστάσεις από το θέμα, με τον Χένες να επικεντρώνεται στην κακή αγωνιστική εικόνα της ομάδας, που γνώρισε την εκτός έδρας ήττα με σκορ 2-0 από τη Χόφενχαϊμ για την τρίτη αγωνιστική της Bundesliga.

«Το πραγματικό πρόβλημα το σαββατοκύριακο δεν ήταν η συνέντευξη του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι στο «Spiegel», αλλά ότι δεν παίξαμε καλά στον αγώνα με τη Χόφενχαϊμ και χάσαμε. Αυτό είναι που με απασχολεί περισσότερο» δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της Μπάγερν Μονάχου στα Μέσα της Γερμανίας λίγο πριν τον αγώνα της ομάδας του με την Άντερλεχτ για την πρώτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ (12/9).

Επιμέλεια: Γιώργος Κορολής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x