Stoiximan Super League

Πήρε Ιγκμποανανίκε η Βέροια

Ενίσχυση στην επίθεση για την Βέροια. Η βασίλισσα του βορρά ανακοίνωσε την απόκτηση του Νιγηριανού επιθετικού, Κένεντι Ιγκμποανανίκε, που μέχρι τώρα έχει 76 γκολ σε 197 εμφανίσεις.

Μεταγραφή στο νήμα για την Βέροια, που δείχνει τη διάθεση και τη… δίψα της ομάδας για ανατροπή της κατάστασης και παραμονή στη Σούπερ Λίγκα.

Η βασίλισσα του βορρά, λοιπόν, ανακοίνωσε την απόκτηση του Κένεντι Ιγκμποανανίκε, του βραχύσωμου Νιγηριανού επιθετικού, ο οποίος έχει θητεύσει με επιτυχία σε Σουηδία και MLS, μετρώντας συνολικά 76 γκολ σε 197 εμφανίσεις.


Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Η Π.Α.Ε. ΒΕΡΟΙΑ ανακοινώνει την απόκτηση του Kennedy Igboananike.

Ο 27χρονος Νιγηριανός επιθετικός, που χρησιμοποιεί με ευχέρεια και τα δύο πόδια, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου με τη «Βασίλισσα του Βορρά».

Ο Kennedy Igboananike, που γεννήθηκε στις 26/02/1989 (έχει ύψος 1.75 και βάρος 70 κιλά), έχει καταγράψει σημαντική καριέρα αρχικά στα γήπεδα της Σουηδίας και μετέπειτα των Η.Π.Α.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας ξεκίνησε την καριέρα του από την Βάσαλουντς. Το 2010 μεταπήδησε στην Τζουργκάρντεν, τη φανέλα της οποίας φόρεσε τρία χρόνια.

Επόμενος σταθμός ήταν η ΑΙΚ Στοκχόλμης. Στη σουηδική ομάδα έμεινε δύο χρόνια και το 2015 έκανε το πέρασμα στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για λογαριασμό της ομάδας του Σικάγο, ενώ ακολούθησε η ομάδα της Ουάσιγκτον. Στο MLS αγωνίστηκε τις τέσσερις τελευταίες σεζόν.

Ο Kennedy Igboananike στη μέχρι τώρα επαγγελματική του καριέρα μετράει συνολικά 197 συμμετοχές και 76 γκολ»
.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x