Αγγλία

Πήρε μπρος για τα κάλα η Νιουκάστλ

Η Νιουκάστλ διέλυσε χθες με 6-0 εκτός έδρας την Κουίνς Παρκ Ρέιντζερς και έδειξε ότι αυτή τη στιγμή είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα στην Championship.

Μπορεί η Νιουκάστλ να ξεκίνησε τη φετινή χρονιά στην Championship με δύο ήττες, από Φούλαμ και Χάντερσφιλντ αντίστοιχα, ωστόσο στην συνέχεια οι «καρακάξες» πάτησαν γκάζι και δεν λένε να σταματήσουν με τίποτα.

«Καθάρισαν» κατά σειρά Ρέντινγκ, Μπρίστολ Σίτι, Μπράιτον, Ντέρμπι και Κουίνς Παρκ Ρέιντζερς.

Ωστόσο, η χθεσινή εκτός έδρας εμφάνιση της Νιουκάστλ κόντρα στην ΚΠΡ, αποτελεί απόδειξη ότι από τη στιγμή που «ξύπνησε» το σύνολο του Ράφα Μπενίτεθ, κάνει έναν υγιεινό περίπατο στην κατηγορία. Οι «καρακάξες» σκόρπισαν την ΚΠΡ με 6-0 και έδειξαν ότι είναι ένα σκαλί πάνω απ’ όλες τις υπόλοιπες ομάδες της Championship.

Την επόμενη αγωνιστική οι «Magpies» υποδέχονται στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ» τη Γουλβς, με τη φόρμα τους να μην αφήνει κανένα περιθώριο αμφισβήτησης. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Νιουκάστλ, μετά τις δύο ήττες στο ξεκίνημα, έχει φτάσει τις 5 σερί νίκες έχοντας συντελεστή τερμάτων 15-1 και αναμένεται να υποδεχθεί τους «λύκους» με άγριες διαθέσεις.

Επιμέλεια: Χριστόφορος Χαραλαμπίδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x