Stoiximan Super League

Πήρε... μπροστά ο Ηρακλής

Τον Μιχάλη Μπουκουβάλα για τα επόμενα τρία χρόνια «έδεσε» ο Ηρακλής. Τι είπε ο παίκτης για το νέο του συμβόλαιο. «Μόνο Εθνική Ελλάδας εκτός Ηρακλή θέλω να τον δω», είπε ο Σπύρος Παπαθανασάκης

Νέο συμβόλαιο με τον Ηρακλή της Σούπερ Λίγκας υπέγραψε ο Μιχάλης Μπουκουβάλας. Ο 27χρονος αμυντικός υπήρξε απ’ τους πρωτεργάτες της φετινής επιτυχίας του συλλόγου και ανταμείφθηκε με νέα τριετή συμφωνία, όπως ανακοινώθηκε απ’ την ΠΑΕ. Ο «Μπούκου» έπαιξε σε 40 ματς φέτος, δείχνοντας πέραν των ποδοσφαιρικών του δυνατοτήτων και μεγάλες αντοχές.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι μέλος της οικογένειας του Ηρακλή. Έχω αφιερωθεί με όλη την καρδιά και την ψυχή μου στον ρόλο που έχω στην ομάδα» είπε ο Μπουκουβάλας και συνέχισε: «Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη και σεβασμό τόσο στον πρόεδρο, όσο και στον προπονητή για τους οποίους ελπίζω να μείνουν για πολλά χρόνια στον Ηρακλή. Με τους συμπαίκτες μου πετύχαμε τον στόχο μας, σαν ομάδα, σαν μια οικογένεια, όλοι μαζί. Θέλω να ευχαριστήσω ακόμα τους οπαδούς μας που δίνουν την ζωή τους για να υποστηρίξουν την ομάδα και μας βοήθησαν πολύ στην φετινή επιτυχία», είπε μετά τις υπογραφές ο Μπουκουβάλας, εκφράζοντας τη χαρά του που παραμένει στον Γηραιό!

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Ηρακλή Σπύρος Παπαθανασάκης τόνισε: «Για τον Μιχάλη η μοναδική ομάδα που θα ήθελα να παίξει εκτός του Ηρακλή, είναι η Εθνική Ελλάδας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x