Γενικά

Νέος μάνατζερ του Βεράτι ο Ραϊόλα

Ο Ιταλός ποδοσφαιριστής ανακοίνωσε τη συνεργασία του με τον φημισμένο ατζέντη, μία κίνηση που ίσως αποσκοπεί στη μεταγραφή του σε άλλη ομάδα.

Την ώρα που η Μπαρτσελόνα θέλει διακαώς το Μάρκο Βεράτι, ο Ιταλός μέσος, άλλαξε μάνατζερ, προσλαμβάνοντας τον Μίνο Ραϊόλα. Η ενέργεια αυτή δημιουργεί ερωτηματικά σχετικά με το μέλλον του ποδοσφαιριστή.

Με μία ανάρτησή του στα social media ο Βεράτι έκανε γνωστό ότι άλλαξε τον Ντονάτο Ντι Κάμπλι για τον Ραϊόλα, ο οποίος μεταξύ άλλων εκπροσωπεί τους Πολ Πογκπά, Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς, και Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα.





Η υπόθεση ωστόσο γίνεται περίπλοκη για την Μπαρτσελόνα καθώς ο Ραϊόλα, όπως φημολογείται, δεν έχει καλές σχέσεις με την καταλανική πλευρά. Ωστόσο, ο πρόεδρος των "μπλαουγκράνα" διέψευσε τα παραπάνω λέγοντας: «Έχω πολύ καλές σχέσεις με τον Ραϊόλα».

Η "Μπάρτσα" θα πρέπει να μιλήσει πρώτα με τον Ιταλό μάνατζερ σε περίπτωση που θέλει ακόμα να αποκτήσει τον Μάρκο Βεράτι. Μένει να φανεί αν η πρόσληψη του Μίνο Ραϊόλα θα παίξει σημαντικό ρόλο σχετικά με το μέλλον του 24χρονου άσου της Παρί Σεν Ζερμέν.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Κομποθέκρας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x