Ισπανία

Πήρε θέση ο Ζιντάν για τον «ψυχρό πόλεμο» Κριστιάνο-Σέρχιο Ράμος

Ο Ζινεντίν Ζιντάν πήρε θέση σχετικά με τα ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών περί «ψυχρού πολέμου» μεταξύ Κριστιάνο-Σέρχιο Ράμος στα αποδυτήρια της Ρεάλ.

Ο τεχνικός των Μαδριλένων επιχείρησε να ρίξει τους τόνους, αλλά μάλλον δεν κατάφερε να γίνει τόσο πειστικός ώστε να διώξει τα μαύρα σύννεφα πάνω από το Μπερναμπέου.

Όταν ρωτήθηκε για τις δηλώσεις του Ρονάλντο και του Σέρχιο Ράμος και για τις πληροφορίες περί σοβαρού προβλήματος στη σχέση τους, ο Ζιντάν απάντησε λέγοντας: «Ο Σέρχιο είναι πολύ έξυπνος και μπορεί να πει αυτό που θέλει. Το ίδιο και ο Κριστιάνο. Πέρα από ποδοσφαιριστές, είναι και πολύ έξυπνοι άνθρωποι. Δεν ξέρω πώς τα πάνε μαζί. Αυτό που ξέρω είναι ότι μαζί έχουν κερδίσει πολλούς τίτλους. Κάποιες φορές κάποιος σκέφτεται κάτι, αλλά στην πραγματικότητα δεν συμβαίνει τίποτα. Έχει διευθετηθεί. Μπορείς να έχει τη γνώμη του, αλλά μέσα στην ομάδα υπάρχει σταθερότητα. Δεν θα υπάρξει πρόβλημα μεταξύ του Κριστιάνο και του Σέρχιο. Αν νομίζετε ότι υπάρχει κάτι που πρέπει να λύσουν μεταξύ τους ο Κριστιάνο και ο Σέρχιο, κάνετε λάθος. Είναι μέσα στη ζωή, μέσα στο ποδόσφαιρο αυτά. Να έχεις γνώμη και να την εκφράζεις σημαίνει ότι είσαι ζωντανός. O Κριστιάνο και ο Σέρχιο είναι δύο θρύλοι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x