Βέλγιο

Πήρε το ντέρμπι η Μπριζ, «καθάρισε» για Γκενκ ο Καρέλης

Μετά από ένα δραματικό ντέρμπι, η Μπριζ νίκησε την Αντερλεχτ 2-1 στο «Γιαν Μπρεϊντέλ», στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Jupiler League και πλησίασε τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Η Κλαμπ Μπριζ νίκησε 2-1 την Αντερλεχτ στο «Γιαν «Μπρεϊντέλ» στο ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής τες Jupiler League και βρέθηκε στο -4 από την κορυφή και στο -2 από τους «αντερλεχτουά» στην προσπάθεια κατάληψης της πρώτης θέσης της κανονικές περιόδου του βελγικού πρωταθλήματος.

Οι Βανάκαεν στο 4’ και Φόρμερ στο 47’ έκαναν το 2-0 για να βάλει την ομάδα του στο παιχνίδι στο 87’ ο Τεοντόρτσικ.


ΜΠΡΙΖ: Μπουτέλ, Φαν Ρίιν, Πουλέν, Κουλς, Ντενσβίλ, Σίμονς, Κλαντεμίρ, Βανάκεν, Φόρμερ, Φόσεν (65’ Γουέσλεϊ), Λιμπόμπ (80’ Ντιαμπί)

ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ: Ρουφ, Ντεσάχτ (67’ Χαρμπάουι), Μ’ Μποντζί, Νιούτινκ (80’ Καπέλ), Σοβά, Τίλεμανς, Ντέντονκερ, Στάντσιου (62’ Μπρούνο), Χάνι, Ατσεαμπόνγκ, Τεόντορτσικ


Χάρη σε γκολ του Νίκου Καρέλη στο 88’, η Γκενκ πήρε τη νίκη με 1-0 επί της Σεν Τρούιντεν εντός έδρας και παρέμεινε στο -1 από την προνομιούχο εξάδα, αφήνοντας τους φιλοξενούμενους στο +2 από τις τελευταίες θέσεις. Ο διεθνής επιθετικός σκόραρε μέσα από την περιοχή με πλασέ ύστερα από φάση διαρκείας.



N. Karelis goal - Genk vs Sint-Truiden 1 - 0... από Babis_Mitkos

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x