Ισπανία

Πήρε τον 17χρονο… Βαλβέρδε η Ρεάλ

Τον νεαρό άσο της Πενιαρόλ, Φεντερίκο Βαλβέρδε, απέκτησε η Ρεάλ Μαδρίτης έναντι 5 εκατ. ευρώ, με τον ποδοσφαιριστή να παραμένει στην ομάδα του μέχρι και το επόμενο καλοκαίρι, έως ότου κλείσει τα 18.

Συνεχίζει δυναμικά το «παιδομάζωμα» η Ρεάλ Μαδρίτης, αποκτώντας ακόμη έναν νεαρό ποδοσφαιριστή, ο οποίος με τη σειρά του θεωρείται από τους καλύτερους στην ηλικία του.

Ο λόγος για τον 17χρονο μέσο της Πενιαρόλ, Φεντερίκο Βαλβέρδε, που έγινε ο τρίτος πιτσιρικάς, μετά τους Μάρτιν Όντεγκααρντ και Μάρκο Ασένσιο, που υπογράφει τη φετινή σεζόν στη «βασίλισσα», η οποία δείχνει ότι σκέφτεται από τώρα για το μέλλον της.

Ο νεαρός άσος ωστόσο θα παραμείνει στην ομάδα του για έναν ακόμη χρόνο, και θα μεταβεί στη Μαδρίτη το επόμενο καλοκαίρι, όταν και θα έχει κλείσει τα 18 του χρόνια.

Η Ρεάλ δεν σταμάτησε πάντως ούτε στον Φεντερίκο Βαλβέρδε, καθώς φαίνεται να συμφώνησε και με την Ρίβερ Πλέιτ για τον δανεισμό του 19χρονου τερματοφύλακα Αγκούστο Μπατάγια.

ο Αργεντινός πορτιέρο προορίζεται για την Καστίγια (Β’ ομάδα της Ρεάλ), με τους Μαδριλένους να έχουν οψιόν αγοράς του ποδοσφαιριστή.

Επιμέλεια: Γιώργος Μπινιχάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x