Την ευθύνη στον ίδιο και τους συμπαίκτες του έριξε ο Σωτήρης Πίσπας αναφορικά με την εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου κόντρα στη Λαμία, όπως δήλωσε στον ΣΠΟΡ FM και τον Νίκο Παγκάκη.

Ο νεαρός άσος ανέφερε ότι δεν πρέπει να φωνάζει ο Μαρίνος Ουζουνίδης ώστε να παίζει η ομάδα με πάθος και πρόσθεσε ότι τα διοικητικά προβλήματα πρέπει να μένουν εκτός γηπέδου.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Όπως είπα και πριν, χάσαμε ένα ημίχρονο. Σπαταλήσαμε ενέργεια. Πρέπει να παίζουμε με πάθος κι όχι αυτό να γίνεται όταν μας φωνάζει ο προπονητής μας. Αυτό έγινε στο β’ ημίχρονο, αλλά δεν μπορέσαμε να το γυρίσουμε».

Για τη Λαμία: «Μιλάμε για μια δεμένη ομάδα, με οργανωμένη ομάδα. Ωστόσο, στο β’ ημίχρονο, αντιδράσαμε, σκοράραμε, δεν φτάσαμε όμως στη νίκη».

Για το ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό: «Αυτή τη στιγμή στρέφουμε την προσοχή μας στο Κύπελλο και μόνο σε αυτό. Ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι αυτό το παιχνίδι, αλλά από εδώ και πέρα κοιτάμε μόνο το Κύπελλο».

Για τα διοικητικά προβλήματα: «Όταν μπαίνουμε στον αγωνιστικό χώρο, δεν πρέπει να σκεφτόμαστε τίποτα άλλο πέρα από το ματς. Αυτή είναι η δουλειά μας και αυτό πρέπει να κάνουμε».

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ