Stoiximan Super League

Πίστη από Μπεργκ-Χουλτ για το πρωτάθλημα

Μάρκους Μπεργκ και Νίκλας Χουλτ εξέφρασαν την πεποίθησή ότι ο Παναθηναϊκός θα φθάσει στον στόχο του που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος. «Περιμέναμε καιρό τη σέντρα», τόνισαν.

Στην έναρξη του πρωταθλήματος που γίνεται ύστερα από αρκετή αναμονή και στον στόχο του Παναθηναϊκού που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος αναφέρθηκαν Μάρκους Μπεργκ και Νίκλας Χουλτ.

«Το περιμέναμε αρκετό καιρό, πιστεύω πως θα είναι ωραίο το γεγονός ότι επιτέλους θα παίξουμε. Το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Λεβαδειακό πιστεύω ότι θα είναι μια καλή αρχή για εμάς. Θα έχουμε αρκετούς οπαδούς εκεί και πιστεύω πως όλοι είναι έτοιμοι για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος», δήλωσε ο Σουηδός φορ στην «Πράσινη».

«Είναι μια καινούργια εμπειρία, ένα νέο πρωτάθλημα. Περιμέναμε για την έναρξή του, πιστεύω πως θα κάνουμε μια καλή έναρξη στη σεζόν και θα πετύχουμε τον στόχο μας», δήλωσε ο διεθνής μπακ και πρόσθεσε: «Σίγουρα το να παίξω καλά με τον Παναθηναϊκό θα αυξήσει πολύ τις πιθανότητες μου να συνεχίσω να είμαι στις κλήσεις της Εθνικής Σουηδίας και να πάρω την ευκαιρία μου να αγωνιστώ».

Ο Μάρκους Μπεργκ δήλωσε επίσης: «Γνωρίζω πως ο κόσμος περιμένει από εμάς να το πούμε αυτό, αλλά εγώ θα πω αυτό που λέμε από την αρχή της σεζόν. Έχουμε μια καλή ομάδα, φέτος έχουμε περισσότερες πιθανότητες από τις προηγούμενες σεζόν. Σίγουρα πρέπει να βελτιώσουμε πράγματα, κάναμε δέκα μεταγραφές το καλοκαίρι και χρειάζεται χρόνος για να γνωριστούμε και να παίξουμε το ποδόσφαιρο που θέλουμε. Στο τέλος της σεζόν ελπίζω να έχουμε την ευκαιρία να είμαστε στην πρώτη θέση. Θα το πάρουμε βήμα-βήμα και παιχνίδι με το παιχνίδι για να προχωρήσουμε αρκετά στη σεζόν ώστε να μπορούμε να πούμε πως θα κερδίσουμε τον τίτλο».

Ο Χολυτ ανέφερε επίσης: «Σίγουρα το πιστεύω, όπως είπε κι ο Μάρκους έχουμε πολύ καλή ομάδα. Για να κερδίσεις το πρωτάθλημα, πρέπει να έχεις και τύχη. Πρέπει βασικά να έχεις τα πάντα, να κάνουν όλοι οι παίκτες σου μια καλή χρονιά. Σίγουρα έχουμε τη δυνατότητα να το κάνουμε αυτό, αλλά θα χρειαστεί να κάνουμε μια πραγματικά καλή σεζόν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x