Europa League

Πιθανή η αναβολή στο Βόρσκλα Πολτάβα-Άρσεναλ

Στον… αέρα βρίσκεται η διεξαγωγή του παιχνιδιού της Βόρσκλα Πολτάβα με την Άρσεναλ την Πέμπτη για την πέμπτη αγωνιστική του Europa League.

Μετά την ανακοίνωση της UEFA πως το παιχνίδι ανάμεσα σε Βόρσκλα Πολτάβα και Άρσεναλ δεν θα διεξαχθεί στη φυσική έδρα της ουκρανικής ομάδας, αλλά στο «Ολιμπίνσκι» του Κιέβου, εξαιτίας του στρατιωτικού νόμου που έχει επιβληθεί σε αρκετές περιοχές της χώρας, ήρθαν οι δηλώσεις του αντιπροέδρου της Βόρσκλα, ο οποίος τόνισε πως υπάρχει πιθανότητα να μην πραγματοποιηθεί την Πέμπτη το παιχνίδι.

Ο Όλεχ Λίσακ ανέφερε σε δηλώσεις που έκανε πως η Βόρσκλα δεν έχει λάβει καμία επίσημη επιβεβαίωση από τη διοίκηση του σταδίου και, κατά συνέπεια, δεν υπάρχει καμία πληροφορία σχετικά με τη διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα.

Επιπλέον, ο αντιπρόεδρος της Βόρσκλα τόνισε πως θα είναι πού δύσκολο για τους φιλάθλους της ομάδας να μεταβούν στο Κίεβο, το οποίο είναι 676 χλμ. μακριά από την Πολτάβα και η διοίκηση της ομάδας κάνει ότι μπορεί για να διεξαχθεί το παιχνίδι της Πέμπτης στην φυσική έδρα της ομάδας.

Η αποστολή της Άρσεναλ βρίσκεται ήδη στην πρωτεύουσα της Ουκρανίας και τις επόμενες ώρες αναμένεται να φτάσουν στην πόλη και περίπου 500 φίλοι των «κανονιέρηδων», παρά το γεγονός πως δεν είναι ακόμη 100% σίγουρη η διεξαγωγή του παιχνιδιού.

Επιμέλεια: Δημήτρης Παπαδήμας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x