Η ΑΕΚ έχει ξεχωρίσει για την ενίσχυση της άμυνάς της τους Αμπντουλαγέ Μπακ και Ρούμπεν Γκάμπριελσεν, χωρίς πάντως να είναι οι μόνοι παίκτες που είναι υποψήφιοι, καθώς υπάρχει τουλάχιστον ένας ακόμη στόχος για τη θέση.

Πάντως οι «κιτρινόμαυροι» δεν είναι απίθανο να προχωρήσουν για να εξασφαλίσουν… «πακέτο» την υπογραφή του Σενεγαλέζου και του Νορβηγού. Κι αυτό γιατί στην «Ένωση» σκέφτονται και το μέλλον, όπου είναι πολύ πιθανό ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι να αποσυρθεί το επόμενο καλοκαίρι και ο Όγκνιεν Βράνιες που είναι δανεικός χωρίς οψιόν αγοράς να μη συνεχίσει στην ομάδα.

Δεν είναι απίθανο, λοιπόν, αν υπάρχουν οι προϋποθέσεις η ΑΕΚ αποκτήσει τώρα τον Μπα από τη Ράγιο Βαγεκάνο (με αγορά ή δανεικό με οψιόν αγοράς) και να «κλείσει» τον Γκάμπριελσεν για τον Δεκέμβριο, όταν και μένει ελεύθερος από τη Μόλντε.

Άλλωστε πρόκειται για παίκτες με διαφορετικά χαρακτηριστικά. Ο μεν Μπα είναι πανύψηλος (1,97μ.), αριστεροπόδαρος και με πολυετή πείρα σε μεγάλα πρωταθλήματα, ο δε Γκάμπριελσεν διακρίνεται για το δυναμισμό του και την ικανότητά του να παίξει και στα άκρα της άμυνας.

TAGS: A.E.K.