Super League 2

Πίτου Γκαρσία: «Εμείς φταίμε. Δεν φταίει ο κόσμος ή ο προπονητής»

Οι παίκτες έχουν την απόλυτη ευθύνη για τη φετινή πορεία του Άρη, σύμφωνα με όσα είπε ο Πίτου Γκαρσία μετά την ισοπαλία με την Σπάρτη. «Με τη φανέλα δεν μπορούμε να νικήσουμε» σχολίασε.

Οι παίκτες έχουν την απόλυτη ευθύνη για τη φετινή πορεία του Άρη, σύμφωνα με όσα είπε ο Πίτου Γκαρσία μετά την ισοπαλία των κιτρινόμαυρων με την Σπάρτη.«Με τη φανέλα δεν μπορούμε να νικήσουμε», σχολίασε.

Αναλυτικά όσα είπε:
Για το ματς με την Σπάρτη: «Κάναμε ένα καλό πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος δεν είχαμε τις καθαρές φάσεις παρότι είχαμε την κατοχή. Προσωπικά είμαι πολλά χρόνια στην Ελλάδα, αλλά δεν περίμενα ότι το πρωτάθλημα θα ήταν τόσο δύσκολο. Πρέπει να καταλάβουμε ότι οι ομάδες που παίζουν με εμάς τα δίνουν όλα. Εμείς φταίμε. Δεν φταίει ο κόσμος ή ο προπονητής».

Για το τι πρέπει να κάνει ο Άρης ούτως ώστε να αντιστρέψει την εις βάρος του κατάσταση: «Μακάρι να ήξερα. Έχουμε μία ομάδα με πολλούς παίκτες που έχουν παίξει στην πρώτη κατηγορία και πρέπει να αλλάξουμε τον τρόπο παιχνιδιού,. Μπορεί να υπάρχουν παίκτες που δεν το έχουν καταλάβει. Δεν υπάρχει ούτε ένας που δεν κάνει λάθος στην ομάδα. Πρέπει να κερδίσουμε άμεσα ένα παιχνίδι κι εκεί πιστεύω ότι θα αλλάξουν όλα. Νομίζω ότι είναι θέμα ψυχολογίας».

Για τη γενικότερη εικόνα της Football League: «Είναι δύσκολο, όχι τόσο ποιοτικό. Με τη φανέλα δεν μπορούμε να κερδίσουμε. Πρέπει να γίνουμε πιο σκληροί και να μάθουμε τον τρόπο ώστε να κερδίζουμε. Από εμάς εξαρτάται. Υπάρχει πίεση στην ομάδα αλλά πρέπει να μάθουμε να λειτουργούμε υπό πίεση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x