Super League 2

Πίτου Γκαρσία: «Τίποτα δεν έχει τελειώσει, να φτάσουμε τον Άρη εκεί που αξίζει»

Την πίστη του πως ο Άρης θα καταφέρει να πάρει την πολυπόθητη άνοδο στη Super League εξέφρασε ο Πίτου Γκαρσία, μέσω ποσταρίσματός του στο instagram.

Ένα μήνυμα προς τους συμπαίκτες του αλλά και τους οπαδούς του Άρη, θέλησε να στείλει ο Πίτου Γκαρσία με ποστάρισμά του στο instagram. Ο Αργεντινός χαφ των «κιτρίνων», υποστηρίζει πως τίποτα δεν έχει τελειώσει αναφορικά με το θέμα της ανόδου και πρέπει όλοι μαζί, να φτάσουν τον Άρη ξανά εκεί που του αξίζει!

«Τίποτα δεν έχει τελειώσει, όσο υπάρχουν ελπίδες υπάρχουν και όνειρα... Τα πράγματα δεν ήταν, δεν είναι και δεν θα είναι εύκολα αλλά τέτοιες στιγμές πρέπει να μας φέρνουν πιο κοντά! Τώρα είναι που χρειαζόμαστε κοντά μας τον κόσμο, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, γιατί υπάρχει πολύ δρόμος ακόμα και όλοι μαζί θα καταφέρουμε να φτάσουμε την ομάδα εκεί που αξίζει! Αλλά αυτό χρειάζεται πίστη, υπομονή, αγάπη και να είμαστε όλοι μαζί μέχρι το τέλος! Να ξέρετε πως αυτή η ομάδα θα δώσει τα πάντα για αυτή την φανέλα», έγραψε χαρακτηριστικά.

Τιποτα δεν εχει τελειώσει, οσο υπάρχουν ελπίδες υπάρχουν και ονειρα... Τα πράγματα δεν ηταν, δεν ειναι και δεν θα ειναι ευκολα αλλα τέτοιες στιγμές πρεπει να μας φέρνουν πιο κοντά! Τωρα ειναι που χρειαζόμαστε κοντά μας τον κοσμο, περισσοτερο απο καθε αλλη φορα, γιατι υπάρχει πολυ δρόμος ακομα και ολοι μαζι θα καταφέρουμε να φτάσουμε την ομάδα εκει που αξίζει! Αλλα αυτο χρειάζεται πίστη, υπομονή, αγαπη και να ειμαστε ολοι μαζι μεχρι το τελος! Να ξερετε πως αυτη η ομάδα θα δώσει τα πάντα για αυτη την φανέλα !! ??????? #pitu #πιτου #?? #arisfc #aris #vamos_aris #thessaloniki #θεσσαλονίκη #ελλαδα #greece #ελπιδες #ονειρο #fighting #never_give_up #nevergiveup #neverquit #neverstopdreaming #euxaristw_mitso!!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sebastian Garcia (@pitu_garcia_26) στις


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x