Κύπελλο Ελλάδας

Πίτσος: «Με τη δύναμη της έδρας μπορούμε να προκριθούμε»

Την πεποίθησή του πως ο ΟΦΗ με την στήριξη του κόσμου του μπορεί να ανατρέψει το εις βάρος του 1-0 με την Ξάνθη, εξέφρασε ο Μηνάς Πίτσος.

Τι κι αν ο ΟΦΗ πάει με μειονέκτημα στη ρεβάνς με την Ξάνθη για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας; Ο Μηνάς Πίτσος, που εκτέλεσε χρέη υπηρεσιακού προπονητή στα «Πηγάδια», εξέφρασε την πίστη του πως η ομάδα του μπορεί να ανατρέψει το 1-0 με τη δύναμη του κόσμου!

«Παίξαμε κόντρα στην ομάδα που είναι η πιο ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ. Η Ξάνθη είναι πολύ καλή ομάδα, αλλά εμείς ανταποκριθήκαμε καλά στο ματς. Είχαμε απουσίες, σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών μου. Κάποιες δυο-τρεις στιγμές αδράνειας μας κόστισαν το γκολ. Ακολουθήσαμε ένα καλό πλάνο και είχαμε κάποιες φάσεις να σκοράρουμε.

Ξέρουμε ότι έχουμε επαναληπτικό στο Ηράκλειο και με την βοήθεια του κόσμου μας μπορούμε να προκριθούμε, αν εκμεταλλευτούμε την δύναμη της έδρας μας. Τον τελευταίο μήνα ανά τρεις μέρες παίζουμε ένα ματς, έχουμε συνεχόμενα ταξίδια και γι΄ αυτό κάποιοι πήραν ανάσες Ο ΟΦΗ θέλει να πρωταγωνιστεί. Θα προσπαθήσουμε μέχρι το τέλος να τα καταφέρουμε να ανέβουμε κατηγορία»
, ήταν τα λόγια του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x