Euro 2016

Πιτσούρκα: «Ξέραμε πως η Ελλάδα έχει προβλήματα»

Η Ρουμανία εκμεταλλεύτηκε τα προβλήματα της Εθνικής και πήρε μια μεγάλη νίκη που όμως δεν ήταν εύκολη, ανέφερε ο Βίκτορ Πιτσούρκα μετά το διπλό (0-1) της Ρουμανίας στο «Καραϊσκάκη».

O Βίκτορ Πιτσούρκα παραδέχθηκε ότι εν μέρει το θετικό αποτέλεσμα της Ρουμανίας, οφείλεται και στη μη ετοιμότητα της Ελλάδας.

Μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα στο Φάληρο, τόνισε ότι η ομάδα του εκμεταλλεύτηκε τα προβλήματα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, ενώ άφησε τα πάντα ανοιχτά για το μέλλον του.

Αναλυτικά, όσα είπε ο Βίκτορ Πιτσούρκα:

Για το ματς: «Μεγάλη νίκη για μας απέναντι σε μια από τι καλύτερες ομάδες του γκρουπ, αν όχι την κορυφαία. Στο πρώτο μέρος καταφέραμε να πετύχουμε ένα γκολ και ήμασταν καλοί, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο η αποβολή του Μαρικά τα άλλαξε όλα. Στο πρώτο μέρος οριακά παίξαμε καλύτερα αν και το ματς γενικά ήταν ισορροπημένο. Ξέραμε πως η Ελλάδα είχε προβλήματα. Η ομάδα ήταν κουρασμένη από το Μουντιάλ κι έλειπαν και 4-5 σπουδαίοι παίκτες, γεγονός που μας βοηθήσουμε να νικήσουμε. Μείναμε συγκεντρωμένοι και τα καταφέραμε».

Για την αποβολή του Μαρικά: «Έχουμε έμπειρους παίκτες και μπόρεσαν να διαχειριστούν την αποβολή. Η Ελλάδα έπαιξε λιγότερο καλά απόψε κι έτσι νικήσαμε. Σε μία περίπτωση δεν έπρεπε νομίζω να πάρει κάρτα, αλλά δεν θέλω να πω κάτι για τον διαιτητή».

Για τις διαφορές της Ελλάδας σε σχέση με την ομάδα που απέκλεισε τη Ρουμανία στα περασμένα μπαράζ: «Δεν έχει διαφορές σε φιλοσοφία. Κάθε αποτέλεσμα σχετίζεται με το μομέντουμ. Εμείς έχουμε πια δυο-τρεις νέους παίκτες που βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση. Ελπίζουμε να βρούμε την Ελλάδα σε αυτήν την κατάσταση. Εμείς έχουμε συγκεντρώσει εμπειρία. Η ήττα από την Ελλάδα ή τη Λιθουανία μας πείσμωσε. Έπαιξε ρόλο το ότι πολλοί Έλληνες παίκτες δεν είχαν παιχνίδια στα πόδια τους».

Για την κατάσταση στον όμιλο: «Περιμέναμε ισοπαλία στο ματς με την Ουγγαρία, αλλά η Β. Ιρλανδία έχει πολύ καλούς παίκτες, ενώ έχει και καλό πρόγραμμα. Αυτό θα παίξει το ρόλο του στον όμιλο. Δεν ήταν εύκολη η νίκη η δική μας εδώ. Κάναμε το παιχνίδι μας αλλά μια νίκη δεν μας καθιστά αυτόματα και φαβορί. Είναι δύσκολος όμιλος με καλές ομάδες».

Για το αν θα συνεχίσει στην ομάδα: «Θα δούμε»…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x