Stoiximan Super League

Πλάνο τίτλου με Αναστασίου

Μετά τη συμφωνία επέκτασης συμβολαίου με τον Γιάννη Αναστασίου, στον Παναθηναϊκό βάζουν μπρος το σχεδιασμό με στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Τι προβλέπει το πλάνο.

Στο πρόσωπο του Γιάννη Αναστασίου βλέπουν στον Παναθηναϊκό τον άνθρωπο που μπορεί να οδηγήσει την ομάδα ξανά στην κορυφή. Η εμπιστοσύνη αυτή εκφράστηκε με τη συμφωνία των δύο πλευρών για επέκταση της συνεργασίας τους μέχρι το 2018 (όπως συνέβη και με τους συνεργάτες του, Γιούσεφ Φος και Στιβ Ρούτερ), με τον 42χρονο προπονητή να έχει βελτιωμένες απολαβές και εφόσον εξαντλήσει το νέο του συμβόλαιο να γίνεται ο μακροβιότερος του «τριφυλλιού» στα χρόνια του επαγγελματικού ποδοσφαίρου ξεπερνώντας τα 201 παιχνίδια του Βασίλη Δανιήλ, καθώς μετρά ήδη 92 ματς στο ενεργητικό του.

Ήδη μπαίνει σε εφαρμογή το πλάνο με στόχο την επιστροφή του Παναθηναϊκού στους τίτλους. Αυτό περιλαμβάνει σε πρώτη φάση την απόκτηση έξι ποδοσφαιριστών, πέραν του Νίκου Καλτσά που έχει ήδη ανακοινωθεί. Σε συμφωνία με τη διοίκηση έχει αποφασιστεί να διατεθούν ποσά που θα αγγίζουν ή θα ξεπερνούν το μισό εκατομμύριο ευρώ για τρεις παίκτες. Οι «πράσινοι» εφόσον διατηρήσουν στο δυναμικό τους τον Σίλντενφελντ θα κινηθούν για έναν αριστεροπόδαρο στόπερ, έναν δεξιό μπακ, έναν αμυντικό μέσο, έναν αριστερό εσωτερικό μέσο, έναν (πιθανότατα αριστερό) εξτρέμ κι έναν επιθετικό.

Επιθυμία των ανθρώπων του Παναθηναϊκού είναι να ανανεωθεί η συνεργασία με τον «Σίφο» (μικρή η διαφορά που χωρίζει τις δύο πλευρές για κλειστό τριετές συμβόλαιο) και τον Πέτριτς (ίσως και σήμερα να απαντήσει θετικά για μονοετές συμβόλαιο), αλλά παράλληλα να παραμείνει στην ομάδα ο Χάρης Μαυρίας. Παράλληλα σε πολύ καλό δρόμο είναι οι διαπραγματεύσεις με τον Διαμαντή Χουχούμη για την επέκταση του συμβολαίου του μέχρι το 2018. Επίσης θα συνεχιστεί η «τροφοδότηση» της ομάδας από τα τμήματα υποδομής, με επόμενους στη λίστα για προώθηση στην πρώτη ομάδα τον 19χρονο γκολκίπερ Κωνσταντίνο Κότσαρη και τον 18χρονο μέσο Βασίλη Αγγελόπουλο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x