Stoiximan Super League

Πλατέλλας: «Μεγάλη μάχη μέχρι το τέλος, ελπίζω να την κερδίσουμε»

Εν μέσω αποθέωσης απ’ τον κόσμο που κατέκλυσε το Athens Metro Mall για την εκδήλωση του ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Βαγγέλης Πλατέλλας αναφέρθηκε στους στόχους της ΑΕΚ και την προσπάθεια που έχει γίνει μέχρι τώρα.

Για τους πρωταγωνιστικούς στόχους που έχει η ΑΕΚ με την επιστροφή της στην Σούπερ Λίγκα μίλησε ο Βαγγέλης Πλατέλλας στον Σωτήρη Κωσταβαρά στην εκδήλωση του ΣΠΟΡ FM 94,6 σε εκδήλωση στα Public του Athens Metro Mall.

Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός των «κιτρινόμαυρων» αναφέρθηκε στην προσπάθεια που έκανε η ΑΕΚ για να ανέβει, τον στόχο του τίτλου και τις διαφορές των κατηγοριών.

Αναλυτικά όσα είπε:
Για τον κόσμο της ΑΕΚ: «Όταν μια μεγάλη ομάδα ανεβαίνει απ’ τις χαμηλές κατηγορίες είναι πολύ σημαντικό για τον κόσμο. Μας ζητάνε το πρωτάθλημα. Δεν έχουμε να πούμε πολλά λόγια, θα δουλέψουμε σκληρά και στο τέλος θα τα καταφέρουμε».

Για τον στόχο του τίτλου: «Δεν είναι εύκολο. Πέρασαν δύο δύσκολα χρόνια. Αυτό που έχουμε να κάνουμε, σαν μεγάλη ομάδα, είναι να δουλέψουμε σκληρά και στο τέλος θα γίνει ότι γίνει. Ξέρουμε τι ζητάμε, είμαστε μεγάλη οικογένεια και θα τα δείξουμε όλα στο γήπεδο».

Για την διαφορά των πρωταθλημάτων: «Υπάρχει ανταγωνισμός, πιστεύω ότι στη Football League και στη Γ Εθνική είναι πιο δύσκολα απ’ ότι στη Σούπερ Λίγκα. Το σημαντικό είναι ότι στην Football League δεν έχεις πολλούς χώρους, στις μεγάλες κατηγορίες έχεις και για κάποιους παίκτες είναι πολύ καλό αυτό. Άμα δεν έχεις περάσει απ’ αυτές τις κατηγορίες έχεις χάσει πολλά. Σε μια μεγάλη ομάδα της Σούπερ Λίγκας τα γήπεδα και οι συνθήκες είναι πολύ καλύτερες».

Για το φετινό επίπεδο της Σούπερ Λίγκας: «Θα είναι πολύ πιο δύσκολη με την ΑΕΚ και τον Ηρακλή, δύο ιστορικές ομάδες που επέστρεψαν. Οι μεγάλες ομάδες θέλουν τον τίτλο πάντα. Θα γίνει μεγάλη μάχη μέχρι το τέλος και ελπίζω να είμαστε εμείς».

Για την επιστροφή του Μιχάλη Μπακάκη: «Ο Μιχάλης είναι ένα μεγάλο κομμάτι και για μας. Είναι ευχάριστο ότι επιστρέφει, τον περιμέναμε όπως και τον Πέτρο Μάνταλο. Όλοι οι παίκτες είναι σημαντικοί για να βοηθήσουν, είμαστε μια οικογένεια».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x