Stoiximan Super League

Πλέι-άουτ από τη σεζόν 2018-19 στη Σούπερ Λίγκα!

Όπως έκανε γνωστό ο Βασίλης Βέργης στον ΣΠΟΡ FM 94,6 η διαδικασία των πλέι-άουτ στη Σούπερ Λίγκα θα ισχύσει από το 2018-19. Τι θα συμβαίνει με τον 2ο της βαθμολογίας της Football League.

Τον τρόπο διεξαγωγής των πλέι-άουτ της Σούπερ Λίγκας και από πότε αυτό θα ισχύσει έκανε γνωστό ο Βασίλης Βέργης στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Όπως τόνισε πρόκειται για μια διαδικασία η οποία θα τεθεί σε εφαρμογή από τη μεθεπόμενη σεζόν, δηλαδή, το 2018-19 με τη συμμετοχή των ομάδων που τερμάτισαν στην κανονική διαδικασία από την 7η θέση μέχρι και την 14η.

Μεγάλη σημασία έχει όμως και τι θα συμβαίνει στη συνέχεια σχετικά με τον υποβιβασμό από τη Σούπερ Λίγκα και την άνοδο από τη Football League.

Η ομάδα που θα κατακτήσει την τελευταία θέση στα πλέι-άουτ, δηλαδή την 14η στη γενική κατάταξη θα υποβιβάζεται απευθείας στην Football League.

Ο 13ος της κατάταξης, δηλαδή ο προτελευταίος των πλέι-άουτ θα παίζει αγώνα μπαράζ με την ομάδα που θα τερματίζει στη 2η θέση της Football League με τον νικητή να παίρνει και το εισιτήριο για τη Σούπερ Λίγκας της νέας σεζόν.

Ο πρώτος της Football League θα παίρνει απευθείας την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα χωρίς να λαμβάνει μέρος σε αγώνες μπαράζ.

Όπως και στην περίπτωση των μπαράζ για την ανάδειξη πρωταθλητή αλλά και των άλλων πρώτων θέσεων της βαθμολογίας έτσι και στα πλέι-άουτ οι ομάδες θα «μπαίνουν» στα πλέι-άουτ με τους βαθμούς που έχουν συγκεντρώσει από την κανονική διαδικασία του πρωταθλήματος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x