Ισπανία

Πλέον «απειλεί» Ραούλ ο Ρονάλντο

Δεύτερος σκόρερ στην ιστορία της Ρεάλ Μαδρίτης είναι από χθες ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος με τα τρία γκολ που πέτυχε στη νίκη (4-1) των «μερένχες» επί της Εσπανιόλ ξεπέρασε τον θρυλικό Ντι Στέφανο.

Δεκατρία γκολ από το να περάσει στο πάνθεον της ιστορίας της Ρεάλ Μαδρίτης απέχει από χθες το βράδυ ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός σκόραρε τρεις φορές στη νίκη (4-1) της «βασίλισσας της Ευρώπης» επί της Εσπανιόλ και ξεπέρασε κατά τρία γκολ τον Αλφρέντο Ντι Στέφανο που είχε σημειώσει 307 στην καριέρα του.

Πλέον ο σούπερ-σταρ της Ρεάλ χρειάζεται να σημειώσει 14 τέρματα για να ξεπεράσει τον Ραούλ Γκονθάλεθ που είχε πετύχει 323 γκολ ως παίκτης του ισπανικού συλλόγου.

Εν τω μεταξύ, συνεχίζεται η κόντρα του Ρονάλντο με τον Λιονέλ Μέσι, καθώς ο Πορτογάλος έφτασε τα 45 γκολ έναντι 41 του Αργεντινού άσου της Μπαρτσελόνα και πλέον έχει τον πρώτο λόγο για να βγει πρώτος σκόρερ στο ισπανικό πρωτάθλημα, μία αγωνιστική πριν από την ολοκλήρωσή του.

Παράλληλα, «CR7» σημείωσε το 26ο χατ-τρικ ως παίκτης της Ρεάλ, ένα περισσότερο από τον Μέσι και πλέον είναι μόνος πρώτος στη συγκεκριμένη επίδοση στην Primera Division.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x