Stoiximan Super League

Πλήγμα με Πάρντο

Βαριά θλάση υπέστη ο Φελίπε Πάρντο στην ήττα του Ολυμπιακού από την ΑΕΚ και οι πρώτες εκτιμήσεις μιλούν για απουσία τουλάχιστον ενός μήνα.

Ενός κακού, μύρια έπονται… Ο Ολυμπιακός δεν έχασε μόνο το αήττητό του στο πρωτάθλημα στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, αλλά φαίνεται πως χάνει για μεγάλο διάστημα τον Φελίπε Πάρντο.

Ο Κολομβιανός εξτρέμ αποχώρησε στο πρώτο ημίχρονο με μυϊκό τραυματισμό και οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για θλάση βαριάς μορφής. Εκτιμάται πως θα απουσιάσει από τη δράση για τουλάχιστον ένα μήνα και συνεπώς θα χάσει ΚΑΙ τα δύο ματς με την Άντερλεχτ για το Europa League, αλλά ας περιμένουμε πρώτα τις εξετάσεις στις οποίες θα υποβληθεί ο άτυχος παίκτης.

Αντίθετα, ο μικροτραυματισμός που αποκόμισε ο Τζίμι Ντουρμάζ από το παιχνίδι δεν δείχνει ανησυχητικός. Πάντως ο Μάρκο Σίλβα πονοκεφαλιάζει ούτως ή άλλως γιατί οι λύσεις στα άκρα της επίθεσης περιορίζονται, καθώς ο Ερνάνι δεν αναμένεται να είναι διαθέσιμος τουλάχιστον για το πρώτο ματς με τους Βέλγους, την προσεχή Πέμπτη.

Υπενθυμίζεται πως απών από το παιχνίδι στις Βρυξέλλες θα είναι ο Ομάρ Ελαμπντελαουί, που είναι τιμωρημένος και τη θέση του στο δεξί άκρο της άμυνας θα πάρει ο Λεάντρο Σαλίνο.

Το παρήγορο είναι πως σε σχέση με το ντέρμπι του ΟΑΚΑ, ο Πορτογάλος προπονητής του Ολυμπιακού θα έχει στη διάθεσή του για το παιχνίδι με την Άντερλεχτ τους Εστέμπαν Καμπιάσο και Σάσα Ζντιέλαρ, που χθες ήταν εκτός αποστολής λόγω ανετοιμότητας και τιμωρίας αντίστοιχα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x