Ισπανία

Δύο σπασμένα πλευρά ο Πέπε!

Με δύο σπασμένα πλευρά αποχώρησε από το μαδριλένικο ντέρμπι ο σκόρερ της Ρεάλ Μαδρίτης, Πέπε. Εκτός για ένα μήνα, χάνει Μπαρτσελόνα και Μπάγερν Μονάχου.

Στο ντέρμπι της Μαδρίτης που ίσως είναι και το τελευταίο για τον Πέπε, αφού δεν θα ανανεώσει με τη Ρεάλ το καλοκαίρι, ο κεντρικός αμυντικός που χρίστηκε και σκόρερ του μοναδικού τέρματος της «βασίλισσας», αποχώρησε από το ματς έχοντας σπάσει δύο πλευρά.

Το παράδοξο της υπόθεσης είναι ότι ο Πέπε τραυματίστηκε μετά από σύγκρουση με τον συμπαίκτη του, Τόνι Κρος στο 67ο λεπτό, και αντικαταστάθηκε από τον Νάτσο.

Ο Πέπε πήγε στο νοσοκομείο όπου έγινε και η διάγνωση για τα δύο σπασμένα πλευρά που θα τον κρατήσουν εκτός αγωνιστικής δράσης για ένα μήνα.

Τα νέα είναι άσχημα για το Ζινεντίν Ζιντάν, αφού ο Πέπε είχε επιστρέψει στο αρχικό σχήμα για να αντικαταστήσει τον τραυματία Βαράν. Πλέον ενόψει Μπάγερν Μονάχου και Μπαρτσελόνα, ο τεχνικός των «μερένχες» δεν έχει άλλη επιλογή από το να χρησιμοποιήσει το Νάτσο στο πλευρό του Ράμος στο κέντρο της άμυνας.

Επιμέλεια: Βαλεντίνα Νικολακοπούλου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x