Stoiximan Super League

Πλήγμα με Ρέτσο στον Ολυμπιακό

Ο τραυματισμός που υπέστη ο Ρέτσος στο ματς του Ολυμπιακού με τον Ηρακλή θα τον αφήσει εκτός δράσης για δύο εβδομάδες και θα χάσει ένα παιχνίδι Europa League και δύο πρωταθλήματος (το ένα με ΑΕΚ).

Εκτός δράσης θα μείνει για δύο εβδομάδες ο Παναγιώτης Ρέτσος. Ο νεαρός αμυντικός τραυματίστηκε στο εκτός έδρας ματς του Ολυμπιακού με τον Ηρακλή, στο οποίο είχε μπει ως αλλαγή στο 27’ αντί του Ντε Λα Μπέγια.

Ο 18χρονος ποδοσφαιριστής έχει υποστεί ρωγμώδες κάταγμα πάνω από το φρύδι και θα πρέπει να μείνει λίγο καιρό εκτός δράσης, καθώς στην κατάσταση που είναι δεν είναι σε θέση να συμμετέχει ενεργά στο ψηλό παιχνίδι.

Αυτό σημαίνει ότι θα λείψει από την αναμέτρηση της Κυριακής με την ΑΕΛ για την πέμπτη αγωνιστική της Super League, από το παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ (29/09) για τη δεύτερη αγωνιστική του Europa League στο Καραϊσκάκη και είναι οριακή η κατάσταση για το μεθεπόμενο ματς για τη Super League το οποίο είναι με την ΑΕΚ!

Αντιθέτως, όλα καλά με τον Ντε Λα Μπέγια στους «ερυθρόλευκους». Ο Ισπανός έχει κάκωση στο μεγάλο δάκτυλο του δεξιού του ποδιού και πρόκειται για παλιό χτύπημα (από το ένα ματς με την Μπερ Σεβά) το οποίο επιβαρύνθηκε λόγω του συνθετικού τάπητα στην Ελβετία και τον ενόχλησε ξανά στο παιχνίδι με τον Ηρακλή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x