Stoiximan Super League

Πλήγμα με Τζαβέλλα στον ΠΑΟΚ

Εκτός δράσης για περίπου έναν μήνα θα μείνει ο Γιώργος Τζαβέλλας, ο οποίος τραυματίστηκε στο γόνατο κατά τη διάρκεια του χθεσινού αγώνα της Εθνικής Ελλάδας με την Κύπρο.

Άσχημα ήταν τα νέα σήμερα στον ΠΑΟΚ όσον αφορά τον τραυματισμό του Γιώργου Τζαβέλλα στη χθεσινή αναμέτρηση της Εθνικής Ελλάδας με την Κύπρο για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, ο διεθνής αμυντικός υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, η οποία έδειξε πως έχει υποστεί κάκωση – διάταση στον έσω πλάγιο του δεξιού γόνατος.

Αυτό σημαίνει πως η επιστροφή του ποδοσφαιριστή στους αγωνιστικούς χώρους υπολογίζεται στις 3-4 εβδομάδες.

Η ενημέρωση του «Δικεφάλου του Βορρά»

Ιατρικό δελτίο για τον Γιώργο Τζαβέλλα

Ο Γιώργος Τζαβέλλας τραυματίστηκε στο παιχνίδι της Εθνικής κόντρα στην Κύπρο και μετά το τέλος της αναμέτρησης υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος.

Το ιατρικό τιμ του ΠΑΟΚ κινητοποιήθηκε από την πρώτη στιγμή και ήταν σε ανοικτή γραμμή με τους γιατρούς της Εθνικής. Τ’ αποτελέσματα της μαγνητικής έδειξαν πως ο ποδοσφαιριστής υπέστη κάκωση – διάταση στον έσω πλάγιο του δεξιού γόνατος. Η επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους υπολογίζεται στις 3-4 εβδομάδες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x