Αγγλία

Πλήγμα στην Σαουθάμπτον με Όστιν

Εκτός αγωνιστικής δράσης θα παραμείνει για το επόμενο τετράμηνο ο επιθετικός της Σαουθάμπτον, Τσάρλι Όστιν.

Εκτός αγωνιστικής δράσης θα παραμείνει για το επόμενο τετράμηνο ο επιθετικός της Σαουθάμπτον, Τσάρλι Όστιν, ο οποίος παραμένει μέχρι στιγμής στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, όπου και αναρρώνει μετά την επέμβαση στην οποία υπεβλήθη.

Ο 27χρονος στράικερ υπέστη εξάρθρωση δεξιού ώμου κατά τη διάρκεια του ματς της τελευταίας αγωνιστικής του Γιουρόπα Λιγκ εναντίον της Χάποελ Μπερ Σεβά, όταν και αντκαταστάθηκε στο 39’ της αναμέτρησης από τον Σέιν Λονγκ.

Ο Άγγλος φορ μετέβη στις Η.Π.Α., προκειμένου να εγχειριστέι από έναν εκ των πιο εγκεκριμένων, όπως γράφεται, ιατρό στον κόσμο (Δρ. Πίτερ Μίλετ), ο οποίος είναι ειδικός στους τραυματισμούς της συγκεκριμένης περιοχής του σώματος, καθώς σε αυτό σημαντικό ρόλο διαδραμάτισε το γεγονός πως ο ποδοσφαιριστής έχει ήδη βεβαρημένο ιστορικό, όσον αφορά τον ώμο του.

Ο πρώτος σκόρερ της εφετινής Σαουθάμπτον, με 9 γκολ σε 19 συμμετοχές σε Αγγλία και Ευρώπη, θα παραμείνει για λίγες ακόμα ημέρες στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, ούτως ώστε, να περάσει εκεί το πρώτο στάδιο της αποκατάστασης του τραυματισμού του και εν συνεχεία θα αναχωρήσει για το «Νησί».

Ο Όστιν υπολογίζεται ότι θα επιστρέψει τον ερχόμενο Απρίλιο, κάτι που εύλογα προβληματίζει τον τεχνικό των «Αγίων», Κλοντ Πιέλ, ο οποίος δεν θα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες για τους προσεχείς τέσσερεις μήνες έναν από τους πιο φορμαρισμένους παίκτες του συνόλου του.

Πηγή: england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x