Πορτογαλία

«Πλήγωσε» την Μπενφίκα η Μπράγκα

Ούτε στους ομίλους του Λιγκ Καπ Πορτογαλίας ξεκίνησε καλά η Μπενφίκα, παραχωρώντας 1-1 στην Μπράγκα στο «Ντα Λουζ» στην πρεμιέρα της τρίτης φάσης της διοργάνωσης.

Η Μπενφίκα παραχώρησε 1-1 στην Μπράγκα» στο «Ντα Λουζ» στην πρεμιέρα των ομίλων της τρίτης φάσης του πορτογαλικού Λιγκ Καπ και έδειξε πως βρίσκεται σε κακή αγωνιστική κατάσταση αυτήν την εποχή, όπως αποδεικνύουν και οι «γκέλες» που έχει κάνει στη Superliga και την έφεραν στο -5 από την κορυφή, βάζοντας σε αγωνία αυτή καθεαυτή την πρόκρισή της στα ημιτελικά του τρίτου τη τάξει θεσμού.

Αντίθετα, οι φιναλίστ του Europa League του 2011 απέκτησαν προβάδισμα για την πρωτιά του γκρουπ.

Οι «αετοί» παρέταξαν ως επί το πλείστον αναπληρωματική ομάδα και προηγήθηκαν με τον Ραούλ Χιμένεζ στο 11’, όμως στο δεύτερο «κοιμήθηκαν» και δέχτηκαν τη ισοφάριση από τον Ρικάρντο Φερέιρα, χωρίς να καταφέρουν να αντιδράσουν.

Σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης αγωνίστηκε ο Ανδρέας Σάμαρης.


ΜΠΕΝΦΙΚΑ: Ζούλιο Σέζαρ, Αντρέ Αλμέιδα, Ρούμπεν Ντίας, Ζαρντέλ, Ελισέου, Ράφα Σίλβα (83’ Πίτσι), Σάμαρης, Κρονίνοβιτς, Μπαρμπόσα (63’ Ζίβκοβιτς), Φιλίπε Αουγκούστο (74’ Ζόνας), Ραούλ Χιμένεζ

ΜΠΡΑΓΚΑ: Αντρέ Μορέιρα, Εσγκάιο, Μπρούνο Βιάνα, Ρικάρντο Φερέιρα, Τζέφερσον, Ζοάο Τεξέιρα, Ντανίλο (59’ Βούκτσεβιτς), Φρανσέρτζιο, Ορτα (58’ Μάρτινς), Χάντας (80’ Παουλίνιο), Χασάν


Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x