Stoiximan Super League

Πλήρης στην πρώτη προπόνηση της σεζόν ο Ατρόμητος

Ο στόχος που είχε τεθεί με την ολοκλήρωση της χρονιάς από τη διοίκηση και την τεχνική ηγεσία του Ατρόμητου επετεύχθη, καθώς ο σχεδιασμός εν όψει της νέας σεζόν έχει υλοποιηθεί σε μεγάλο βαθμό.

Κάθε προπονητής θέλει στην πρώτη προπόνηση της χρονιάς να έχει όσο το δυνατόν περισσότερα κομμάτια από το «παζλ» του ρόστερ της νέας σεζόν και ο Τραϊανός Δέλλας είναι σε αυτή την ευχάριστη θέση, εν όψει της πρώτης για τη νέα χρονιά.

Στόχος τόσο του νεαρού τεχνικού, όσο και του τεχνικού διευθυντής της ομάδας, Γιάννη Αγγελόπουλου, ήταν να έχει υλοποιηθεί στο 80%-90% των μεταγραφών πριν από την έναρξη της προετοιμασίας κι αυτό επετεύχθη ουσιαστικά τη Δευτέρα με την ανανέωση της συνεργασίας του Αντρέι Γκορμπούνοφ, που θα έχει ρόλο βασικού τη νέα σεζόν.

Μοναδικές εκκρεμότητες αποτελούν αυτή τη στιγμή δύο θέματα. Το πρώτο αφορά το τι μέλλει γενέσθαι με τον Κυριάκο Κυβρακίδη και το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για την απόκτησή του. Είναι δεδομένο ότι οι «πράσινοι» είναι σε ανοιχτή επικοινωνία με την πλευρά του παίκτη, είναι επίσης δεδομένο ότι ο ίδιος ο παίκτης θέλει να κάνει αυτό το βήμα στην καριέρα του, αλλά είναι και ξεκάθαρο από πλευράς Ατρόμητου, ότι δεν πρόκειται να ξεπουλήσουν ένα περιουσιακό τους στοιχείο. Όλα θα κριθούν από τις διαπραγματεύσεις και το οικονομικό, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ατρόμητος δεν συζητά για έμψυχα ανταλλάγματα, αν υπάρχει μεγάλη διαφορά στο οικονομικό. Αν ο Κιβρακίδης αποχωρήσει, τότε ο Μπουκουβάλας είναι ο παίκτης που εξετάζεται για το δεξί άκρο της άμυνας.

Το δεύτερο ζήτημα το οποίο βρίσκεται ακόμα υπό εξέταση είναι το αν θα υπάρξει ενίσχυση στη θέση του τερματοφύλακα. Μέχρι πέρυσι ρόλο τρίτου τερματοφύλακα είχε ο Χρήστος Θεοδωράκης, διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες και υπάρχει σκέψη να προωθηθεί φέτος σε ρόλο δεύτερου, αφού τον πιστεύουν πολύ στο Περιστέρι. Ωστόσο, θα φανεί μέσω των προπονήσεων αν τελικά θα κυριαρχήσει αυτή η σκέψη ή αν τελικά ο Ατρόμητος θα προχωρήσει σε απόκτηση γκολκίπερ, που θα προορίζεται αναπληρωματικός του Γκορμπούνοφ.

Το ρόστερ του Ατρόμητου, όπως είναι αυτή τη στιγμή διαμορφωμένο:

Τερματοφύλακες: Γκορμπούνοφ, Θεοδωράκης

Αμυντικοί: Κιβρακίδης, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Μπίτολο, Ζησόπουλος, Κοντοές, Κούρος (υπάρχει περίπτωση να αποχωρήσει)

Μέσοι: Κεϊτά, Ούμπιντες, Μπάγκα, Νάτσος, Γροντής, Στόιτσεφ, Ματέι, Μπρίτο, Ντιγκινί, Γκουγκούδης, Βασιλείου, Λημνιός

Επιθετικοί: Λε Ταλέκ (είναι ακόμα ανοιχτό το ζήτημα της παραμονής του), Παπαδόπουλος, Μπαστακός

Τη Δευτέρα ο Αγιασμός για τη νέα σεζόν

Το απόγευμα (18:30) της Δευτέρας (4/7) πρόκειται να πραγματοποιηθεί στο γήπεδο του Περιστερίου ο καθιερωμένος Αγιασμός ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν, ενώ στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί προπόνηση.

Σήμερα ξεκίνησε ο πλήρης ιατρικός έλεγχος με το α’ γκρουπ των ποδοσφαιριστών, ενώ αύριο Παρασκευή θα ακολουθήσει το β’ γκρουπ. Το απόγευμα θα διεξαχθεί η πρώτη προπόνηση στο αθλητικό κέντρο.

Για το Σάββατο (2/7) έχει προγραμματιστεί διπλή προπόνηση, ενώ την Κυριακή θα διεξαχθεί ο εργομετρικός έλεγχος των παικτών του Τραϊανού Δέλλα στο αθλητικό κέντρο.

Το πρωί της Δευτέρας η προπόνηση θα διεξαχθεί στο Γκολφ της Γλυφάδας.

Παύλος Κουστέρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x