Κύπρος

Πλησίασε και περιμένει η ΑΕΚ

Έστω και προσωρινά, η ΑΕΚ μείωσε στο -6 από την κορυφή και τον ΑΠΟΕΛ, νικώντας την Ανόρθωση 1-0 στη Λάρνακα για την πέμπτη αγωνιστική των πλέι οφ του κυπριακού πρωταθλήματος για τον τίτλο.

Η ΑΕΚ Λάρνακας νίκησε 2-1 την Ανόρθωση εντός έδρας για την πέμπτη αγωνιστική των πλέι οφ του κυπριακού πρωταθλήματος και μείωσε, έστω και προσωρινά, στο -6 στη δεύτερη θέση από την κορυφή και τον ΑΠΟΕΛ, με τους πρωταθλητές να έχουν ένα ματς λιγότερο και όλοι οι από κάτω του περιμένουν «γκέλα» τους τη Μεγάλη Πέμπτη κόντρα στον Απόλλωνα στη Λεμεσό.

Αντίθεα, η «Κυρία» έμεινε σταθερά στην έκτη και τελευταία θέση της ειδικής βαθμολογίας και δεν έχει ελπίδες για την έξοδο στο Europa League.

«Έκοψε» το δρόμο της ΑΕΛ η Ομόνοια, επικρατώντας 2-1 της ομάδας της Λεμεσού στη Λευκωσία και έμεινε «ζωντανή» για την έξοδο στην Ευρώπη.

Σημαντική νίκη παραμονής για τον Άρη, που νίκησε στη Λεμεσό 3-2 την Καρμιώτισσα Πολεμιδίων, την έφτασε στη βαθμολογία και ξεφεύγοντας με +6, έστω και προσωρινά, από την ουραγό της ειδικής βαθμολογίας, Δόξα Κατωκοπιάς, μέσω της πέμπτης αγωνιστικής των πλέι άουτ.

Παρέμεινε αήττητος και πρώτος ο Ερμής Αραδίππου, παίρνοντας 1-1 στο Δασάκι από τον Εθνικό Άχνας, που διατήρησε ένα +8 από τη Δόξα.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x