Stoiximan Super League

Πλησιάζει σε Βιεϊρίνια ο ΠΑΟΚ

Φουλ για Βιεϊρίνια ο ΠΑΟΚ. Πιο κοντά στην απόκτηση του Πορτογάλου άσου είναι πλέον ο «δικέφαλος», καθώς δεν απέχει πολύ από τις απαιτήσεις της Βόλφσμπουργκ και ενώ τα έχει βρει με τον παίκτη.

Έτοιμος να πυροδοτήσει τη… «βόμβα» Αντελίνο Βιεϊρίνια την τελευταία ημέρα της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου δείχνει πλέον ο ΠΑΟΚ.

«Κλειδί» στην υπόθεση είναι η Βόλφσμπουργκ, αλλά δεν φαίνεται να μοιάζει με μεγάλο εμπόδιο μετά τις κινήσεις που έχουν γίνει τις τελευταίες ώρες. Η συνεργασία του γερμανικού συλλόγου με τον 31χρονο ποδοσφαιριστή λήγει το επόμενο καλοκαίρι, αλλά οι «λύκοι» μοιάζουν θετικοί στο να παραχωρήσουν τον διεθνή άσο, καθώς δεν αποτελεί βασικό εργαλείο στο πλάνο για τη νέα σεζόν και σχεδιάζουν να απαλλαχθούν από το συμβόλαιό του που είναι 2,2 εκατ. ευρώ συν μπόνους και μαζί με την εφορία θα τους κοστίσει περίπου 5 εκατ. ευρώ αν παραμείνει στην ομάδα.

Με τις επαφές που έγιναν ανάμεσα στους δύο συλλόγους, διαπιστώθηκε ότι η απόσταση δεν είναι μεγάλη, καθώς προβάλει μεγάλες απαιτήσεις η Βόλφσμπουργκ. Σημαντικό ρόλο φαίνεται πως παίζει και η στάση του παίκτη, που τα έχει βρει με τον ΠΑΟΚ για τριετές συμβόλαιο έναντι 1,3 εκατ. ευρώ ετησίως και πλέον ο «δικέφαλος του Βορρά» καλείται να κινηθεί γρήγορα, με τον χρόνο να μην είναι σύμμαχός του πλέον.

Εκτιμάται, πάντως, ότι η υπόθεση θα ξεκαθαρίσει μέχρι το μεσημέρι και δεν θα τραβήξει έως την τελευταία στιγμή της μεταγραφικής περιόδου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x