Αγγλία

Πλησιάζει σε Ίσκο η Άρσεναλ

Το ποσό των 35 εκατομμυρίων λιρών (περίπου 45 εκατ. ευρώ) είναι έτοιμη να… στρώσει στην Ρεάλ Μαδρίτης η Άρσεναλ για τον Ισκό και εκτιμάται ότι είναι πολύ πιθανό να αποκτήσει τον Ισπανό το καλοκαίρι.

Έτοιμη να κάνει το μεγάλο κόλπο και να «αναγκάσει» τον Ίσκο να μετακομίσει στο Λονδίνο μοιάζει η Άρσεναλ. Σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Εμανουέλε Τζιουλιανέλι, οι «κανονιέρηδες» σκοπεύουν να επιστρέψουν δυναμικά για την απόκτηση του Ισπανού μεσοεπιθετικού της Ρεάλ Μαδρίτης εν όψει… καλοκαιριού.

Στο τραπέζι πρόκειται να στρώσουν 35 εκατομμύρια λίρες (περίπου 45 εκατομμύρια λίρες) και ενώ πρόσφατα φέρεται να εισέπραξαν αρνητική απάντηση, προσεγγίζοντας τη «βασίλισσα». Ένας από τους σημαντικότερους λόγους που παρέμεινε ο Ίσκο, είναι ότι τον θέλει ο Ζιντάν και του δίνει ευκαιρίες από τη στιγμή που ανέλαβε τη Ρεάλ.

Ωστόσο, σύμφωνα με το συγκεκριμένο δημοσίευμα είναι πιθανό αυτή τη φορά να παραχωρηθεί ο παίκτης, βλέποντας οι άνθρωποι του συλλόγου ότι ο παίκτης δεν «χωράει» στο ρόστερ της ομάδας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x