Ισπανία

Πλησιάζει στην Ατλέτικο ο Ντιέγκο Κόστα - Ο όρος που θέτει η Τσέλσι για να υπάρξει deal

Πιο πιθανή από ποτέ είναι πλέον η επιστροφή του Ντιέγκο Κόστα στην Ατλέτικο. Σε πολύ καλό δρόμο οι διαπραγματεύσεις των Ισπανών με την Τσέλσι, που θέτει όρο στον 29χρονο φορ για να σφραγιστεί το deal.

Κοντά στην επιστροφή του στην Ατλέτικο Μαδρίτης ύστερα από τρεις σεζόν στην Τσέλσι φαίνεται ότι είναι ο Ντιέγκο Κόστα.

Οι συζητήσεις των «ροχιμπλάνκος» με τους Λονδρέζους βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο και τα τελευταία 24ωρα «έτρεξε» με πιο γοργούς ρυθμούς η υπόθεση, με αποτέλεσμα ο 29χρονος επιθετικός να βρεθεί πιο… κοντά στην Μαδρίτη.

Πρόσφατα, ο ραδιοφωνικός σταθμός «Onda Cero», ανέφερε ότι οι δύο σύλλογοι έδωσαν τα χέρια και πως βάσει του deal θα εισπράξει η πρωταθλήτρια Αγγλίας 45 εκατομμύρια ευρώ συν 10 υπό προϋποθέσεις, ενώ την Κυριακή η «Daily Mail» τόνισε ότι οι Λονδρέζοι ζητούν 65 εκατομμύρια ευρώ. Η «AS» υποστηρίζει στο σημερινό της φύλλο ότι συμφωνία δεν υπάρχει, αλλά και πως πρόκειται να επιτευχθεί σύντομα. Είναι πιθανόν να αποκτηθεί ο Ντιέγκο Κόστα και χωρίς να… φθάσει η Ατλέτικο στα χρήματα που αξιώνει τώρα η Τσέλσι, η οποία έχει θέσει συγκεκριμένο όρο ώστε απαντήσει θετικά.

Οι «μπλε» απαιτούν να ζητήσει συγγνώμη ο Ντιέγκο Κόστα για τη συμπεριφορά που έχει δείξει το τελευταίο χρονικό διάστημα, κατά το οποίο κάνει συχνά-πυκνά δηλώσεις κατά του Κόντε κατά βάση, ενώ, παράλληλα λείπει εδώ και πολύ καιρό από τις προπονήσεις της ομάδας, δίχως να έχει οριστικοποιηθεί ότι αποτελεί παρελθόν. Μάλιστα, τα πρόστιμα που έχει «μαζέψει» βάσει του εσωτερικού κανονισμού αγγίζουν τις 300.000 λίρες. Όλα αυτά, αναμένεται να τα «ξεχάσει» ο αγγλικός σύλλογος σε περίπτωση που δείξει μεταμέλεια ο διεθνής φορ και ίσως αυτή η παράμετρος να είναι πιο σημαντική από την απόσταση που υπάρχει ανάμεσα σε Τσέλσι και Ατλέτικο Μαδρίτης στο οικονομικό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x