Κύπρος

Πλησιάζει στην κορυφή ο ΑΠΟΕΛ

Όλο πιο κοντά στην κορυφή του κυπριακού πρωταθλήματος βρίσκεται ο ΑΠΟΕΛ, ο οποίος νίκησε 2-0 την Ομόνοια στο άδειο ΓΣΠ στο εξ αναβολής ντέρμπι της δεύτερης αγωνιστικής και μείωσε στο -3 από την ΑΕΛ.

Ο ΑΠΟΕΛ νίκησε άνετα 2-0 την Ομόνοια στο παραδοσιακού εξ αναβολής ντέρμπι της Λευκωσίας για τη δεύτερη αγωνιστική του κυπριακού πρωταθλήματος που έγινε στο άδειο ΓΣΠ και βρέθηκε στο -3 από την κορυφή και την ΑΕΛ, ελπίζοντας στη συνέχεια για την πρώτη θέση του πίνακα και φτάνοντας στη 12η συνεχόμενη νίκη του επί της αντιπάλου του.

Αντίθετα, οι «πράσινοι» βρέθηκαν στο -10 από την προνομιούχο τριάδα και στο +2 από τις θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμό.

Ο ΑΠΟΕΛ έκανε το 1-0 στο 32’ με τον Νατέλ. Στο 55’, έγινε το 2-0 με μία εντυπωσιακή ενέργεια του Αλ Τάμαρι που ντρίπλαρε τον Λόπες και πλάσαρε εξαιρετικά.


ΑΠΟΕΛ (Τραμετσάνι): Ρομό, Βούρος, Μερκής, Καρλάο, Καζού, Σόουζα, Μοράις, Αλ Τάμαρι (Αλωνεύτης 86'), Ζαχίντ, Νατέλ (Εφραίμ 76'), Ρέζα (Ντελατόρε 59')

Ομόνοια (Γκόμες): Μεχίας, Γκαφούρ (Πρτσε 46'), Βίντρα, Κούσουλος (Εντρένα 64'), Λόπες, Ενρίκες, Γκόμες (Κατελάρης 46'), Σοάρες, Ραμίρεζ, Χριστοφή, Ντάρμπισαϊρ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x