Αγγλία

Πλησιάζει στην Άρσεναλ ο Μπεν Γιεντέρ

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Βισάμ Μπεν Γιεντέρ είναι η Άρσεναλ, σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα του γαλλικού Τύπου.

Από τον Γκονσάλο Ιγκουαΐν και τον Τζέιμι Βάρντι τελικά καταλήγει στον… Βισάμ Μπεν Γιεντέρ η Άρσεναλ, σύμφωνα με δημοσιεύματα του γαλλικού καναλιού «Canal+».

Σήμερα το πρωί διαδόθηκε πολύ γρήγορα η φήμη πως οι «κανονιέρηδες» βρήκαν επιθετικό, αλλά δεν ήταν του βεληνεκούς που περίμεναν οι οπαδοί της ομάδας και αμέσως το Τwitter πήρε φωτιά.

Οι απόψεις για τον παίκτη της Τουλούζ είχαν δύο όψεις, με μερικούς οπαδούς να δείχνουν την απογοήτευση τους, λέγοντας πως από τον Ιγκουαΐν κατέληξαν στον Μπεν Γιεντέρ, ενώ άλλοι είπαν ότι προτιμούν τον συγκεκριμένο παίκτη από το να δώσει η ομάδα 60 εκατ. ευρώ για έναν γνωστό επιθετικό.

Δείτε τις σχετικές αναρτήσεις










Βέβαια, ούτε ο 25χρονος επιθετικός αποτελεί εύκολο στόχο, με την Σεβίλλη βολιδοσκοπεί τον ποδοσφαιριστή και αυτή, αφού ψάχνει τον αντικαταστάτη του Κέβιν Γκαμέιρο, που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα αποχωρήσει από την Ανδαλουσία.

Ο Γάλλος με ρίζες από την Τυνησία, την περασμένη χρονιά πραγματοποίησε την καλύτερη σεζόν της καριέρας του, σκοράροντας 23 γκολ σε 41 εμφανίσεις με την Τουλούζ.

Επιμέλεια: Χάρης Αργυράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x