Stoiximan Super League

Πλησιάζει στον Ολυμπιακό ο Βάις, κερδίζει πόντους ο Σάντος

Στον δρόμο για επιστροφή στον Ολυμπιακό ο Βάις. Οι Πειραιώτες και ο Σλοβάκος αναζητούν τη χρυσή τομή για να συνεργαστούν ξανά και εκτιμάται ότι θα επέλθει γάμος.Προτάθηκε ο Τζουρού,ανεβαίνει ο Σάντος.

Πλησιάζει στον Ολυμπιακό ο Βλάντιμιρ Βάις, αυξημένες οι πιθανότητες για Αντερλάν Σάντος.

Οι «ερυθρόλευκοι» και ο 27χρονος εξτρέμ θέλουν να συνεργαστούν εκ νέου (μετά το πέρασμα του Σλοβάκου από το Λιμάνι τη σεζόν 2013-14) και αναμένεται τις προσεχείς ημέρες να γίνει σημαντικό βήμα για τη μεταγραφή του διεθνή μεσοεπιθετικού στους Πειραιώτες. Οι δύο πλευρές θα κάνουν νέα συζήτηση προσεχώς και πάνω σε πιο ουσιαστική βάση ώστε να βρεθεί η χρυσή τομή και να φορέσει ξανά τη φανέλα του Ολυμπιακού ο Βάις ύστερα από 3,5 χρόνια. Το πιθανότερο σενάριο με τα τωρινά δεδομένα είναι να πραγματοποιηθεί η συγκεκριμένη προσθήκη για τον πρωταθλητή Ελλάδος.

Πάντως, τίποτα δεν είναι σίγουρο και τα δεδομένα αλλάζουν πολλές φορές και μην ξεχνάμε ότι ψηλά στη λίστα των «ερυθρόλευκων» υπάρχουν και άλλοι ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται σε αυτή τη θέση. Ωστόσο, αυτή τη στιγμή υπάρχει πρόσφορο έδαφος για συνεργασία των δύο πλευρών.

Σε ό,τι αφορά το θέμα του κεντρικού αμυντικού, έχει προταθεί ο Γιοχάν Τζουρού που μένει ελεύθερος από το Αμβούργο και έχει ακουστεί παλαιότερα στον Ολυμπιακό. Για τον διεθνή αμυντικό που έχει περάσει από την Άρσεναλ έχει δείξει ενδιαφέρον και η Γουέστ Χαμ. Κάποιο νέο για τον Γκονσάλο Ροντρίγκες, που έχει ως προτεραιότητα την παραμονή του στη Serie A, δεν υπάρχει και οι «ερυθρόλευκοι» είναι αναγκασμένοι να κοιτάξουν πιο έντονα τις άλλες επιλογές που έχουν. Τα τελευταία 24ωρα δείχνει να κερδίζει πόντους η περίπτωση του Αντερλάν Σάντος της Βαλένθια που δεν τον έχει στο πλάνο της και φαίνεται ότι υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να γίνει αυτή η προσθήκη για τον Ολυμπιακό.

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x