Stoiximan Super League

Πλησιάζει στον Ολυμπιακό ο Βέλλιος

Πιάνει… λιμάνι ο Απόστολος Βέλλιος. Κοντά στην επιστροφή του στο ελληνικό πρωτάθλημα για λογαριασμό του Ολυμπιακού βρίσκεται ο 25χρονος φορ, σύμφωνα με δημοσίευμα.

Στον Ολυμπιακό είναι πολύ πιθανό να αγωνίζεται ο Απόστολος Βέλλιος την προσεχή αγωνιστική περίοδο. Ο Έλληνας φορ, που αποκτήθηκε το προηγούμενο καλοκαίρι από την Νότιγχαμ Φόρεστ και μετράει έως τώρα 31 συμμετοχές και 6 γκολ, αναμένεται να επιστρέψει στα πάτρια εδάφη.

Όπως αναφέρεται στην εφημερίδα «Goal», είναι πολύ κοντά στους «ερυθρόλευκους», που είχαν δείξει ενδιαφέρον για την απόκτησή του πριν αποχωρήσει από τον Ηρακλή και ακούστηκε το όνομά του για τους Πειραιώτες και κατά τη διάρκεια της τρέχουσας σεζόν.

Ο Βέλλιος θα είναι, όπως φαίνεται, στη νέα αγωνιστική περίοδο ένας από τους φορ του Ολυμπιακού, που αναζητά ενίσχυση στη γραμμή κρούσης και αναζητά μια σταθερά σε αυτή τη θέση μετά την πώληση του Μπράουν Ιντέγε στην Κίνα, καθώς αυτή τη στιγμή υπάρχει ο Καρίμ Ανσαριφάρντ ως πρώτη επιλογή, αλλά δεν έχει αποδώσει τα αναμενόμενα, όπως και ο Όσκαρ Καρντόσο που εκτιμάται ότι δύσκολα θα συνεχίσει στην ομάδα του λιμανιού.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x