Stoiximan Super League

Πλησιάζει στον Ολυμπιακό ο Νιλμάρ, τι γίνεται με τους άλλους

Γεφυρώνεται το «χάσμα» του Νιλμάρ με την Αλ Νασρ και εκτιμάται πως… προσεχώς θα είναι σε θέση να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. Τι «παίζει» με Iλόρι, Καρσελά, Μαουρίτσιο και Νίκολιτς.

Την ώρα που απομένει η τυπική ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός, το αργότερο την Τρίτη, για την απόκτηση του Μάρκο Μαρίν (που έχει περάσει ήδη από ιατρικά και θα υπογράψει –όπως αποκάλυψε ο ίδιος- τριετές συμβόλαιο), οι Πειραιώτες τρέχουν και τα υπόλοιπα μεταγραφικά «μέτωπα».

Πρώτο από όλα αυτό του Νιλμάρ. Είναι αλήθεια πως τις τελευταίες ώρες, ο παίκτης πλησιάζει όλο και περισσότερο στο λιμάνι. Έχει βρει δίαυλο επικοινωνίας με την Αλ Νασρ για τα λεφτά που του οφείλονται και δεν απέχει πολύ από τη συμφωνία προκειμένου στη συνέχεια να μείνει ελεύθερος και να πάρει μεταγραφή στους ερυθρολεύκους, με τους οποίους εδώ και μέρες υπάρχει deal. Εκτιμάται πως κατά τη διάρκεια της Τρίτης θα υπάρχουν ακόμα πιο «χειροπιαστές» εξελίξεις, με τον Βραζιλιάνο φορ να βρίσκει… φόρμουλα με την ομάδα από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Από ‘κει και πέρα, στον Ολυμπιακό επιβεβαιώνουν το έντονο ενδιαφέρον για τον Τιάγκο Ιλόρι. Η υπόθεση του Πορτογάλου στόπερ είναι προχωρημένη και αν δεν αλλάξει κάτι, τότε αναμένεται να είναι αυτός ο νέος κεντρικός αμυντικός των πρωταθλητών, με τον ποδοσφαιριστή να έρχεται –λογικά- ως δανεικός από τη Λίβερπουλ και όχι με κανονική μεταγραφή.

Όσον αφορά τον Μεχντί Καρσελά, όντως ο Ολυμπιακός «κοιτάζει» τον 27χρονο μεσοεπιθετικό της Μπενφίκα, αλλά για την ώρα δεν υπάρχει κάτι πιο… προχωρημένο. Ο παίκτης φέρεται να βλέπει με καλό μάτι το ενδεχόμενο να έρθει Ελλάδα, ωστόσο το θέμα θα ξεκαθαρίσει προσεχώς.

Σύμφωνα με τους Ιταλούς, ο Μαουρίτσιο ντος Σάντος είναι μια… ανάσα από τον Ολυμπιακό, ωστόσο στην παρούσα φάση δεν προκύπτει κάτι τόσο «τελειωμένο». Υπάρχει επικοινωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές, αλλά... ως εκεί για τον αμυντικό της Λάτσιο.

Τέλος, γράφτηκε για ενδιαφέρον της ομάδας του Πάουλο Μπέντο για τον Ούγγρο μεσοεπιθετικό της Λέγκια Βαρσοβίας, Νεμανία Νίκολιτς, το οποίο φαίνεται πως έχει… βάση. Αξίζει, όμως, να σημειωθεί ότι αυτή τη στιγμή ο ποδοσφαιριστής –που πέρσι είχε 30 γκολ και 11 ασίστ(!) στο πολωνικό πρωτάθλημα- δεν είναι προτεραιότητα. Ίσως, βέβαια, τα πράγματα να αλλάξουν και ανάλογα με τις εξελίξεις στα υπόλοιπα μέτωπα των Πειραιωτών, να γίνει...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x