Stoiximan Super League

Πλησιάζει το «ναι» για Σεμέδο

Αισιοδοξία επικρατεί στις τάξεις του Ολυμπιακού για την έκβαση της υπόθεσης του Ρούμπεν Σεμέδο, με τη Βιγιαρεάλ να αλλάζει στάση όσον αφορά την παραχώρηση του Πορτογάλου στόπερ.

Για πρώτη φορά μετά από αρκετό καιρό η Βιγιαρεάλ δείχνει διαλλακτική όσον αφορά την παραχώρηση του Ρούμπεν Σεμέδο στον Ολυμπιακό.

Στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο παρουσιάζονται συγκρατημένα αισιόδοξοι ότι θα καταφέρουν να αποκτήσουν τελικά τον Πορτογάλο κεντρικό αμυντικό.

Οι Πειραιώτες προ ημερών είχαν χτυπήσει την πόρτα των Ισπανών και προσέφεραν επίσημα 2,5 εκατ. ευρώ για τον 25χρονο στόπερ, κάτι που κινητοποίηση τους διοικούντες το «κίτρινο υποβρύχιο» πως όντως υπάρχει σοβαρό ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Εκείνο που φαίνεται είναι πως η Βιγιαρεάλ ίσως σύντομα πει το «ναι» στον Ολυμπιακό είτε για δανεισμό ή ακόμα και για μεταγραφή, με κάποιους όρους.

Ένας από αυτούς θα έχει να κάνει με το ποσοστό μεταπώλησης 20% που διατηρεί η Σπόρτινγκ Λισαβόνας και επηρεάζει το ποσό που θα βάλουν τελικά στα ταμεία τους οι Ισπανοί.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x