Stoiximan Super League

Πλησιάζουν τα καλά νέα για Σιμόες

ΑΕΚ και Σιμόες θέλουν να κλείσουν το θέμα της ανανέωσης της συνεργασίας τους το συντομότερο δυνατό και φαίνεται ότι οι εξελίξεις θα σημειωθούν μέσα στο προσεχές διάστημα.

Δεν αργούν -όπως φαίνεται- οι εξελίξεις με Σιμόες στην ΑΕΚ.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει γίνει μεγάλη κουβέντα σχετικά με το μέλλον του Πορτογάλου μέσου, λόγω του ενδιαφέροντος από πλευράς Βαλένθια που απέκτησε πρόσφατα τον Κοκλέν τελικά για τα χαφ, αλλά και λόγω του συμβολαίου του παίκτη (λήγει το 2019) της Ένωσης.

Σύμφωνα με την «Ώρα των Σπορ», υπάρχουν κάποια θεματάκια (όχι πολύ σοβαρά) σε εκκρεμότητα που αφορούν τον τελευταίο κύκλο συζητήσεων, αλλά η τελική τους επίλυση δεν σχετίζεται απαραίτητα με την παρουσία του μάνατζερ του Σιμόες στην Αθήνα. Ωστόσο, τόσο οι «κιτρινόμαυροι» όσο και ο παίκτης θέλουν να ανανεωθεί η συνεργασία τους και οι δύο πλευρές στοχεύουν στο να κλείσει το θέμα το συντομότερο δυνατό και να ανανεωθεί το συμβόλαιο του 28χρονου μέσου. Δηλαδή, η συγκεκριμένη περίπτωση δεν έχει καμία σχέση με αυτή του Γιάκομπ Γίοχανσον, που δεν έχει ως προτεραιότητα το να συνεχίσει στην Ελλάδα και την ΑΕΚ.

Εκτιμάται, λοιπόν, ότι δεν θα αργήσει να συμβεί, αλλά δεν μπορεί να ειπωθεί με σιγουριά το πότε θα πέσουν οι υπογραφές. Είναι πιθανό να υπάρξουν οριστικές εξελίξεις από στιγμή σε στιγμή, αλλά δεν αποκλείεται να σημειωθούν και σε έναν μήνα για παράδειγμα. Το σίγουρο είναι ότι τα καλά νέα για την ΑΕΚ δεν θα αργήσουν πολύ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x