Ιταλία

Πληθαίνουν οι «μνηστήρες» για Τζάτζα

Το ενδιαφέρον πολλών συλλόγων έχει προσελκύσει ο Σιμόνε Τζάτζα, ο οποίος βρίσκεται ένα βήμα πριν την αποχώρησή του από τη Γιουβέντους.

Η Γιουβέντους έχει ενισχυθεί σημαντικά σε όλες τις γραμμές, ξοδεύοντας μάλιστα 90 εκατομμύρια ευρώ για την απόκτηση του Γκονζάλο Ιγκουαΐν, με τον Αργεντινό να αποτελεί την αιχμή του δόρατος στη γραμμή κρούσης των «μπιανκονέρι» τη φετινή σεζόν.

Ως εκ τούτου, ο Σιμόνε Τζάτζα αναζητεί μια ομάδα όπου θα βρει χρόνο συμμετοχής, μιας και έχει επισημάνει πως θέλει να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Παρόλο που ο Ιταλός διεθνής έμοιαζε να πλησιάζει στη Βόλφσμπουργκ, το deal κάπου έχει «στραβώσει» και στο κόλπο απόκτησής του μπήκαν αγγλικοί σύλλογοι.

Συγκεκριμένα, Γουέστ Χαμ και Σαουθάμπτον έχουν δείξει έντονο ενδιαφέρον για τον 25χρονο άσο, αφού αμφότερες οι δυο ομάδες αναζητούν τον παίκτη που θα δώσει λύσεις στο επιθετικό κομμάτι.

Τις τελευταίες ημέρες και η Νάπολι έχει αρχίσει να διερευνά τις πιθανότητες επίτευξης μιας συμφωνίας με τη Γιουβέντους για τον Τζάτζα.

Όσο οι «παρτενοπέι» δεν βρίσκουν κάποιον για να αντικαταστήσει τον Ιγκουαΐν, τόσο επικρατέστερο μοιάζει να κινηθούν για την απόκτηση του φορ των πρωταθλητών Ιταλίας, που είναι μάλιστα και μια δοκιμασμένη λύση.

Επιμέλεια: Μάριος Δεριζιώτης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x