Euro 2016

Πλούσιοι και φτωχοί

Η ομάδα με το ακριβότερο ρόστερ στο Euro, το Βέλγιο, αναμετράται με τη «φτωχή» Ουγγαρία διεκδικώντας το εισιτήριο για τον προημιτελικό, όπου περιμένει ήδη η Ουαλία.

Σύμφωνα με μια έρευνα, το Βέλγιο έχει το ρόστερ με τους ποδοσφαιριστές που αξιολογούνται (στο χρηματιστήριο του ποδοσφαίρου) περισσότερο από κάθε άλλο στο Euro, με 390 εκατ. ευρώ και 16,9 εκατ. ευρώ ανά παίκτη. Η δε Ουγγαρία είναι 22η μεταξύ των 24 ομάδων της διοργάνωσης, με τη συνολική αξία της να εκτιμάται σε μόλις 14,7 εκατ. ευρώ!

Αυτά όμως ελάχιστη σημασία έχουν εν όψει της αποψινής συνάντησης των δύο ομάδων στην Τουλούζ (22:00). Οι δύο ομάδες δεν έχουν αγωνιστικά προβλήματα.

Οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί δώδεκα φορές στο παρελθόν, με το Βέλγιο να μετρά οκτώ νίκες, ενώ δύο ματς έχουν κερδίσει οι Ούγγροι, που όμως μετρούν έξι ήττες στα τελευταία οκτώ ματς και δεν έχουν κερδίσει από το Νοέμβριο του 1958. Η τελευταία αναμέτρηση των δύο ομάδων σε επίσημο παιχνίδι ήταν το 1-1 στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 1982.

Πιθανές συνθέσεις:

Ουγγαρία (Στορκ): Κίραλι, Λανγκ, Γιούχαζ, Γκούζμικς, Κάνταρ, Γκέρα, Νάγκι, Τζούτζακ, Κλάινχαϊσλερ, Στίμπερ, Ζαλάι.

Βέλγιο (Βίλμοτς): Κουρτουά, Μουνιέ, Αλντερβάιρελντ, Βερμάελεν, Βερτόνγκεν, Ναϊνγκολάν, Βίτσελ, Καράσκο, Ντε Μπρόινε, Αζάρ, Λουκάκου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x