Stoiximan Super League

Ποντάρουν σε Κουρμπέλη για χρήματα από πώληση

Η πώληση του Δημήτρη Κουρμπέλη μοιάζει αναπόφευκτη και γίνεται αναγκαία, αφού φαίνεται πως μόνο από εκεί μπορεί να μπουν αρκετά χρήματα στα ταμεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για να βγει η χρονιά.

Ο χρόνος πιέζει ασφυκτικά τον Παναθηναϊκό που βρίσκεται σε αναζήτηση χρημάτων για να βγει η χρονιά. Υπολογίζεται πως θα απαιτηθούν τουλάχιστον 5 εκατ. ευρώ από πωλήσεις για να αντεπεξέλθει η ΠΑΕ στις πολλές υποχρεώσεις που υπάρχουν και να μην πέσει στα βράχια, ωστόσο οι οφειλές σε παίκτες έχουν φέρει τη διοίκηση σε άσχημη διαπραγματευτική θέση.

Η πώληση του Δημήτρη Κουρμπέλη, αν και ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν θα την ήθελα αγωνιστικά για κανέναν λόγο θεωρώντας τον απαραίτητο, μοιάζει αναπόφευκτη και αναγκαία. Κι αυτό γιατί μοιάζει ως η μοναδική λύση για να μπουν καλά λεφτά στα ταμεία, ίσως και πάνω από 3 εκατ. ευρώ. Αντίθετα, ο Ροντρίγκο Μολέντο δύσκολα θα φέρει πρόταση άνω των 500.000 ευρώ δεδομένου ότι μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, για τον δε Νίκλας Χουλτ υπάρχει η προσφυγή του παίκτη που θα επιδιώξει εξωδικαστικό συμβιβασμό.

Όσον αφορά στον Λούκας Βιγιαφάνιες, εφόσον πωληθεί ο Κουρμπέλης ο Αργεντινός δεν θα παραχωρηθεί. Ούτως ή άλλως είναι δύσκολο να φέρει καλή πρόταση, δεδομένου ότι πιάνει και θέση ξένου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x