Αγγλία

Ποκετίνο: «Aς σταματήσουμε να κατηγορούμε το Wembley»

Σε καμία περίπτωση δεν φταίει το Wembley για την ήττα της Τότεναμ από την Τσέλσι, ξεκαθάρισε σε δηλώσεις του ο προπονητής των «πετεινών» Μαουρίτσιο Ποκετίνο.

Να σταματήσουν όλοι να θεωρούν υπεύθυνο το Wembley, για την ήττα της Τότεναμ στον αγώνα με την Τσέλσι, ζήτησε σε δηλώσεις ο προπονητής της ομάδας Μαουρίτσιο Ποκετίνο, τονίζοντας παράλληλα πως η αστοχία ήταν εκείνη που κόστισε την απώλεια βαθμών από τα «σπιρούνια».

«Τα όσα γράφονται δεν με επηρεάζουν, διότι γνωρίζω πως πάντα πρέπει να γράφεται πως κάτι φταίει, όμως σε καμία περίπτωση αυτό δεν είναι το Wembley», ήταν τα πρώτα λόγια του 45χρονου τεχνικού.

«Θεωρώ πως το Wembley, είναι ένα από τα καλύτερα στάδια στον κόσμο και ένα ιδανικό μέρος για να αγωνιστεί ένας σύλλογος και όποιος αγαπάει το ποδόσφαιρο μπορεί να το διαπιστώσει αυτό», πρόσθεσε ο Ποκετίνο.

Τέλος, αναφέρθηκε και στο λόγο που πιστεύει πως η Τότεναμ δεν επικράτησε στο παιχνίδι με την ομάδα του Αντόνιο Κόντε: « Η ομάδα έπαιξε αρκετά καλά και δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες, όμως δεν τελειώσαμε τις φάσεις και αυτό μας κόστισε. Πρέπει να μάθουμε να είμαστε… ψυχροί απέναντι στον αντίπαλο τερματοφύλακα».

Ως γνωστών, οι «πετινοί» θα αγωνίζονται στο Wembley ως ότου να φτιαχτεί το νέο τους γήπεδο, γεγονός όμως το οποίο έδειξε από την περσινή σεζόν (όταν το χρησιμοποίησαν στο Champions League) πως δεν τους ταιριάζει αρκετά, αφού κατάφεραν να πάρουν μόλις μια νίκη, στο παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Παρόλα αυτά, ο χρόνος και κυρίως τα αποτελέσματα θα δείξουν εάν η επιλογή του Wembley θα κοστίσει περισσότερο ή θα αποτελέσει «κλειδί» στη προσπάθεια κατάκτησης του τίτλου.

Επιμέλεια:Κυριάκος Δημητρόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x