Αγγλία

Ποκετίνο: «Δεν θα προπονήσω ποτέ την Μπαρτσελόνα»

Απορρίπτει κάθε πιθανότητα να αναλάβει την Μπαρτσελόνα ο Μααουρίτσιο Ποκετίνο, καθώς, όπως ανέφερε, είναι οπαδός της Εσπανιόλ, ενώ ενημέρωσε για την κατάσταση του Ντάνι Ρόουζ.

Τέλος στα σενάρια που τον θέλουν να αναλαμβάνει την Μπαρτσελόνα έβαλε ο προπονητής της Τότεναμ, Μαουρίτσιο Ποκετίνο. Ο Αργεντινός, ο οποίος έχει περάσει από τον πάγκο της Εσπανιόλ, δήλωσε στη “Guardian” πως έχει "δεθεί" με την έτερη ομάδα της Βαρκελώνη και δεν μπορεί να την προδώσει, ενώ συμπλήρωσε πως, λόγω της αφοσίωσής του, δεν θα πήγαινε ποτέ στην Άρσεναλ εάν έφευγε από την τωρινή του ομάδα.

Το «φλερτ» του Ποκετίνο με την Μπαρτσελόνα αναθερμάνθηκε" την προηγούμενη εβδομάδα, όταν ο προπονητής των «spurs» εθεάθη σε μπαρ στη Βαρκελώνη με τον πρόεδρο των «μπλαουγκράνα», Ζοσέ Μαρία Μπερτομέου. Ο Ποκετίνο δήλωσε πως δεν ήταν συνάντηση μεταξύ των δυο πλευρών και, λόγω του παρελθόντος του στην Εσπανιόλ ως παίκτης και προπονητής, δεν θα πήγαινε ποτέ στην Μπαρτσελόνα.

«Ήταν σύμπτωση η συνάντηση στο μπαρ την προηγούμενη Τρίτη» είπε ο Ποκετίνο. «Τον γνωρίζω τον Μπερτομέου πολύ καιρό, πριν γίνει πρόεδρος της Μπαρτσελόνα. Τα παιδιά μας πήγαν στο ίδιο σχολείο στη Βαρκελώνη. Ήμασταν πέντε λεπτά μαζί. Αυτή είναι η αλήθεια. Μετά από αυτό, ξέρετε πως οι φήμες είναι αδύνατον να σταματήσουν. Αλλά, είμαι οπαδός της Εσπανιόλ. Νομίζω πως δεν χρειάζεται να πω πολλά. Είναι σαν μια μέρα ο Ντάνιελ Λέβι να με απολύσει. Για μερικά χρόνια θα ήταν απίθανο να δουλέψω στην Άρσεναλ.

Ξέρω ότι στο ποδόσφαιρο είναι πολύ δύσκολο να κρατήσεις τις αξίες σου και να είσαι πιστός, με την καρδιά σου και το συναίσθημά σου. Αλλά, για μένα, πριν γίνω προπονητής, πριν γίνω παίκτης, το πιο σημαντικό είναι να είμαι πιστός. Είμαι οπαδός της Εσπανιόλ. Αγαπώ την Εσπανιόλ. Είναι όπως με την Τότεναμ τώρα. Είναι απίθανο να πάω κάποια μέρα στην Αρσεναλ».

Ο Ποκετίνο, επίσης, ενημέρωσε για την κατάσταση του Ντάνι Ρόουζ, ο οποίος δεν έχει αγωνιστεί από τις 31 Ιανουαρίου και την ισοπαλία της Τότεναμ με τη Σάντερλαντ, λόγω προβλήματος στο γόνατο. «Ο Ρόουζ θα δει ειδικό και τότε θα ξέρουμε. Είναι λίγο πιο πίσω από τον Κέιν, αλλά είμαστε αισιόδοξοι».

Επιμέλεια: Λευτέρης Στούμπος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x