Αγγλία

Ποκετίνο: «Ελπίζουμε η Λέστερ να χάσει κάποιους βαθμούς»

Ο Μαουρίσιο Ποκετίνο μίλησε για την πορεία της Τότεναμ στο πρωτάθλημα και για τις πιθανότητες που έχει η ομάδα του να κατακτήσει τον τίτλο.

Σήμερα η Τότεναμ υποδέχεται στο Γουάιτ Χαρτ Λέιν την Μπόρνμουθ και αν νικήσουν οι γηπεδούχοι θα εξακολουθούν να βρίσκονται πέντε βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Λέστερ. Ο Μαουρίσιο Ποκετίνο παραδέχεται ότι το φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος είναι οι «αλεπούδες», ακόμα και αν η ομάδα του καταφέρει να νικήσει τα οκτώ εναπομείναντα παιχνίδια της Premier League.

Συγκεκριμένα, ο Αργεντινός τεχνικός ανέφερε: «Δεν είμαι σίγουρος ότι είναι αρκετό να κερδίσουμε και τα οκτώ παιχνίδια πρωταθλήματος που απομένουν, ώστε να κατακτήσουμε τον τίτλο. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το οκτώ στα οκτώ και ελπίζουμε ότι η Λέστερ θα χάσει κάποιους βαθμούς, αλλά είναι πολύ δύσκολο. Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι στόχος μας στην αρχή της σεζόν ήταν να βρισκόμαστε κοντά στις πρώτες τέσσερις θέσεις και αυτή την στιγμή είμαστε δεύτεροι. Έχουμε την νεότερη ομάδα στην Premier League, πρέπει να μάθουμε πολλά από αυτή τη σεζόν».

Επιμέλεια: Χρήστος Γκίνης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x