Champions League

Ποκετίνο: «Η Ρεάλ δεν είναι μόνο ο Ρονάλντο»

Την άποψη πως ο Πορτογάλος σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης πλαισιώνεται από πολλούς παίκτες υψηλής ποιότητας εξέφρασε ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο, ενόψει του αγώνα της Τότεναμ κόντρα στη «βασίλισσα».

Ο προπονητής της Τότεναμ, Μαουρίτσιο Ποκετίνο, εξέφρασε το θαυμασμό του, για την προσεχή αντίπαλο των «σπιρουνιών», Ρεάλ Μαδρίτης, ενόψει της τρίτης αγωνιστικής του UEFA Champions League. Μάλιστα, ο 45χρονος τεχνικός τόνισε ότι για να έχει ελπίδες η ομάδα του απέναντι στην πρωταθλήτρια Ευρώπης, δε θα πρέπει να επικεντρωθεί μόνο στον Κριστιάνο Ρονάλντο, αλλά στο σύνολο των Μαδριλένων.

«Ο Ρονάλντο είναι ένας πολύ σημαντικός ποδοσφαιριστής, αλλά έχουν πολλούς καλούς παίκτες. Το σύνολο που έχουν είναι εκπληκτικό, ενώ και ο προπονητής τους είναι πολύ καλός. Είναι ένα καταπληκτικό κλαμπ, το οποίο έχει συνεισφορά από όλους τους παίκτες για να κερδίζει τίτλους» είπε στην «Mirror» ο 45χρονος Αργεντινός.

Ο Ποκετίνο δε δίστασε, πάντως, να «πλέξει» και το εγκώμιο του Πορτογάλου σούπερ σταρ, τονίζοντας ότι πρόκειται για τον κορυφαίο παίκτη του κόσμου.

« Δεν παίζουμε μόνο απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης, παίζουμε και απέναντι στον καλύτερο παίκτη στον κόσμο» δήλωσε ο προπονητής των «σπιρουνιών».

Επιμέλεια: Αποστόλης Βερτούδος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x