Αγγλία

Ποκετίνο: «Μήπως ο Τσάβι δουλεύει για την Μάντσεστερ Σίτι;»

Ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο διέψευσε τα σενάρια αποχώρησης των Έρικσεν, Ντέλε Άλι, Γουόκερ και Ρόουζ, πετώντας και ένα μικρό… καρφί για τον πρώην ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα.

Τα σενάρια για τα «αστέρια» της Τότεναμ δίνουν και παίρνουν, με τους Κρίστιαν Έρικσεν, Ντέλε Άλι, Κάιλ Γουόκερ και Ντάνι Ρόουζ να βρίσκονται στο στόχαστρο των μεγαλύτερων συλλόγων της Ευρώπης.

Ωστόσο, ο προπονητής των «Spurs», Μαουρίτσιο Ποκετίνο, θέλησε να ξεκόψει τα σενάρια αυτά, δηλώνοντας πως δεν θα υπάρξουν αποχωρήσεις top ποδοσφαιριστών.

«Όσους θέλουμε να τους κρατήσουμε, θα τους κρατήσουμε» ανέφερε ο Αργεντινός τεχνικός, ο οποίος εξήγησε: «Νομίζω πως επειδή τα πηγαίνουμε καλά, οι μεγάλες ομάδες κοιτούν τους ποδοσφαιριστές μας, τους πιο ταλαντούχους από αυτούς. Αλλά θέλουμε να βελτιωθούμε για την επόμενη σεζόν και να γίνουμε πιο ανταγωνιστικοί».

Ο 45χρονος κόουτς της Τότεναμ αναφέρθηκε στις δηλώσεις του πρώην ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα, Τσάβι Ερνάντεθ, ο οποίος αποκάλυψε πως ο Πεπ Γκουαρντιόλα «κοιτάζει» τον Ντέλε Άλι, λέγοντας πως «δεν ξέρω τι είπε ο Τσάβι. Μήπως δουλεύει για την Σίτι τώρα; Φαίνεται πως θέλει να βοηθήσει τον Πεπ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x