Αγγλία

Ποκετίνο: «Ο Έντουαρντς μου θυμίζει τον Μέσι»

Με ιδιαίτερα εγκωμιαστικά σχόλια για τον παίκτη του στην Τότεναμ, Μάρκους Έντουαρντς, μίλησε ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο, συγκρίνοντας τον μάλιστα με τον Λιονέλ Μέσι.

Ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο έχει εντυπωσιαστεί από τον ποδοσφαιριστή της Τότεναμ, Μάρκους Έντουαρντς, και ειδικότερα από τις προοπτικές εξέλιξης που μπορεί να έχει o παίκτης του.

Άποψη του Αργεντινού προπονητή των «σπιρουνιών» είναι πως ο 17χρονος του θυμίζει πάρα πολύ τον Λιονέλ Μέσι σε μικρή ηλικία, αλλά χρειάζεται να κάνει αρκετά πράγματα για να δικαιολογήσει τα όσα λέγονται και γράφονται για εκείνον.

«Οι δεξιότητες του σε συνδυασμό με το σώμα του και τον τρόπο που παίζει μου θυμίζει πολύ τον Μέσι στην αρχή της καριέρας του. Είναι βραχύσωμος, αριστεροπόδαρος, έχει μακριά μαλλιά και ψάχνει συνεχώς ευκαιρία να απειλήσει με τα σουτ του», τόνισε ο 44χρονος τεχνικός.

Συνέχισε λέγοντας: «Ο Έντουαρντς έχει τεράστια περιθώρια βελτίωσης και στο μέλλον μπορεί να μετατραπεί σε παίκτη παγκόσμιας κλάσης, αλλά πρέπει να παραμείνουμε υπομονετικοί. Είναι σημαντικό για αυτόν το πως θα χτίσει το μέλλον του και έχουμε την υποχρέωση να τον καθοδηγήσουμε».

Αξίζει να πούμε πως ο νεαρός Άγγλος μεσοεπιθετικός είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της ηλικίας του στο Νησί και έχει συμμετοχές με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες των «λιονταριών» (U16, U17, U18).

Επιμέλεια: Νίκος Καρφής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x