Αγγλία

Ποκετίνο: «Πίστεψα ότι θα πάρουμε τον τίτλο»

Ο προπονητής της Τότεναμ μίλησε για την στιγμή που «είδε» το πρωτάθλημα να πηγαίνει στο Γουάιτ Χαρτ Λέιν αλλά και εκείνη που έφυγε από εκεί.

Το περσινό πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ ήταν ομολογουμένως ένα από τα πιο συναρπαστικά των τελευταίων ετών με τους υποψήφιους μνηστήρες να είναι πολλοί μέχρι την τελευταία στιγμή. Ανάμεσά τους και η Τότεναμ, με τον προπονητή της να ομολογεί λίγους μήνες μετά πως υπήρξε η στιγμή που πίστεψε στο θαύμα.

Συγκεκριμένα, το 4-0 κόντρα στην Στόουκ Σίτι τον Απρίλιο, έκανε τον τεχνικό των «Πετεινών» να σκεφτεί πως η κατάκτηση του πρωταθλήματος δεν είναι μακριά: «Αν σκέφτηκα ότι μπορούσαμε να κερδίσουμε τον τίτλο; Ναι.» απάντησε ο 44χρονος τεχνικός και τόνισε: «Μετά από εκείνη την εμφάνιση, όλοι μας πιστέψαμε ότι ήταν πιθανό. Όμως ένα πράγμα είναι να το πιστεύεις και άλλο πράγμα είναι να παίρνεις νίκες».

Φαίνεται πως το περσινό πρωτάθλημα «στοίχειωσε» τον Ποκετίνο, καθώς θυμάται ένα προς ένα τα ματς που του στέρησαν το όνειρο: «Τα πράγματα δυσκόλεψαν μετά την εντός έδρας ισοπαλία με την Γουέστ Μπρόμγουιτς. Και μετά ήρθε η Τσέλσι».

Θυμίζουμε ότι στην αναμέτρηση με τους «μπλε» η Τότεναμ είχε προηγηθεί με 2-0, όμως τελικά οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να αποσπάσουν την ισοπαλία με 2-2 και να κόψουν τις ελπίδες και τα φτερά από τον Αργεντινό προπονητή και τους παίκτες του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x