Champions League

Ποκετίνο: «Πιστεύω πως θα παίξει με Ρεάλ ο Κέιν»

Αισιόδοξος πως ο Χάρι Κέιν θα δώσει κανονικά το παρών στην αυριανή αναμέτρηση κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης, εμφανίστηκε ο προπονητής της Τότεμαν, Μαουρίσιο Ποκετίνο.

Με τον Χάρι Κέιν στη σύνθεση της θα παραταχθεί πιθανότατα η Τότεναμ στο αυριανό παιχνίδι κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης στο Γουέμπλεϊ (1/10, 21:45).

Ο Βρετανός επιθετικός συμμετείχε στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων των ‘’Σπερς’’ και σήμερα θα ληφθεί η οριστική απόφαση, με το ενδεχόμενο να βρίσκεται κανονικά στην αποστολή της ομάδας να συγκεντρώνει αυτή την ώρα τις περισσότερες πιθανότητες.

Μάλιστα το γεγονός αυτό επιβεβαίωσε και με δηλώσεις του ο τεχνικός των Λονδρέζων, Μαουρίσιο Ποκετίνο.

«Είμαστε πολύ αισιόδοξοι πως θα καταφέρει να αγωνιστεί. Θεωρώ πως θα είναι διαθέσιμος, όμως δεν μπορώ να το πω 100%, καθώς υπάρχει μία ακόμα μέρα μπροστά μας. Χθες και σήμερα ήταν σε καλή κατάσταση στην προπόνηση, και αφού μιλήσουμε με το ιατρικό επιτελείο θα πάρουμε την σωστή απόφαση. Προπονήθηκε με την ομάδα και βρίσκεται σε πολύ καλό επίπεδο. Πρέπει να γνωρίζουμε πως αισθάνεται ο ίδιος και έτσι να αποφασίσει ποιο είναι το καλύτερο πρώτα για τον ίδιο και στην συνέχεια για την ομάδα» δήλωσε ο Αργεντινός τεχνικός.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x