Αγγλία

Ποκετίνο: «Πρωταθλητές πριν μπούμε στο καινούργιο γήπεδο»

Σύμφωνα με τον Μαουρίτσιο Ποκετίνο η Τότεναμ θα έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα όταν θα είναι έτοιμο το καινούργιο γήπεδο της ομάδας.

Σίγουρος εμφανίζεται ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο ότι η Τότεναμ θα έχει πάρει το πρωτάθλημα όταν θα έχει χτιστεί το καινούργιο γήπεδο.

Τα «σπιρούνια» γνωρίζουν ότι πολύ δύσκολα θα καταφέρουν να κερδίσουν το τρόπαιο της Premier League τη φετινή σεζόν, αλλά ο προπονητής του συλλόγου θεωρεί πως αυτό δεν θα αργήσει να συμβεί.

Πριν από λίγες μέρες ο Αργεντινός τεχνικός ανανέωσε το συμβόλαιό για άλλα πέντε χρόνια με τους «σπερς» και δείχνει αποφασισμένος να φτάσει την ομάδα στην κορυφή της Αγγλίας πριν να μπουν στο νέο γήπεδο που είναι προγραμματισμένο να είναι έτοιμο για τη σεζόν 2018 -19.

Συγκεκριμένα, ο 44χρονος εξέφρασε την επιθυμία του η ομάδα να κατακτήσει σύντομα το πρωτάθλημα: «Έχω εξηγήσει αρκετές φορές ότι βρισκόμαστε σε πολύ καλό επίπεδο και τα πλάνα μας πάνε πολύ καλά. Είμαι πολύ χαρούμενος με την ομάδα μας , αλλά ναι, ο στόχος μας είναι να πάρουμε πρωτάθλημα, να αγωνιστούμε στο Τσάμπιονς Λιγκ και έπειτα να μπούμε στο νέο μας γήπεδο. Πρέπει να συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι με την Τσέλσι και στον τίτλο. Είναι σημαντικό η προσοχή μας να είναι μόνο στο ποδόσφαιρο και να κερδίσουμε τα υπόλοιπα παιχνίδια».

Σήμερα οι Λονδρέζοι θα αντιμετωπίσουν στο «Στάμφορντ Μπριτζ» την Τσέλσι και σε περίπτωση που δεν καταφέρουν να κερδίσουν, η Λέστερ θα είναι και μαθηματικά πρωταθλήτρια.

Επιμέλεια: Χρήστος Γκίνης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x